Pacienti написа:Аз минах годишния профилактичен преглед и съм шест. Искам да похваля д-р Димитров от Свети Лазар. Ако се чудите къде да направите вашия преглед, препоръчвам го с две ръце!
Pacienti написа:Аз минах годишния профилактичен преглед и съм шест. Искам да похваля д-р Димитров от Свети Лазар. Ако се чудите къде да направите вашия преглед, препоръчвам го с две ръце!
Tinki написа:Много го хвалят този доктор Димитров както за гинекологичните прегледи така и за ражданията. Явно е много добър. Много ли се чака при него? Имам предвид лесно ли се запазва час за преглед?
Doktoricata написа:Pacienti написа:Аз минах годишния профилактичен преглед и съм шест. Искам да похваля д-р Димитров от Свети Лазар. Ако се чудите къде да направите вашия преглед, препоръчвам го с две ръце!
Да, страхотен лекар е. Всичко наред ли е с изследванията?
Pacienti написа:Doktoricata написа:Pacienti написа:Аз минах годишния профилактичен преглед и съм шест. Искам да похваля д-р Димитров от Свети Лазар. Ако се чудите къде да направите вашия преглед, препоръчвам го с две ръце!
Да, чиста съм, нямам никакви проблеми. С мъжът ми сме били послушни. :)
Pacienti написа:Doktoricata написа:Pacienti написа:Аз минах годишния профилактичен преглед и съм шест. Искам да похваля д-р Димитров от Свети Лазар. Ако се чудите къде да направите вашия преглед, препоръчвам го с две ръце!
Да, чиста съм, нямам никакви проблеми. С мъжът ми сме били послушни. :)
Назад към Мнения и въпроси на читатели, свързани с акушерство и гинекология
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта