19 Ное 2018, 17:56
Bloody Mary написа:И аз забелязвам положителна тенденция. Около мен всички жени познати се следят. Може да не им е кеф, но го правят, защото така е редно. Трудно става промяната в мисленето, но я има. С повечко говорене и добър пример от майките към дъщерите им.
20 Ное 2018, 15:22
20 Ное 2018, 18:30
nefertiti написа:Bloody Mary написа:И аз забелязвам положителна тенденция. Около мен всички жени познати се следят. Може да не им е кеф, но го правят, защото така е редно. Трудно става промяната в мисленето, но я има. С повечко говорене и добър пример от майките към дъщерите им.
Личния пример е много важен, но си мисля, че трябва и образователно да се подходи. Като цяло, не се обръща достатъчно внимание на децата за интимното здраве.
05 Дек 2018, 15:28
05 Дек 2018, 18:36
Rossi Ross написа:Нямам наблюдения за останалите, но аз лично не пропускам профилактичен преглед. Притеснявам се много за болести, за да си седя вкъщи и да си трая...
06 Дек 2018, 17:58
tinkerbell написа:Rossi Ross написа:Нямам наблюдения за останалите, но аз лично не пропускам профилактичен преглед. Притеснявам се много за болести, за да си седя вкъщи и да си трая...
А профилактичните прегледи включват ли и колпоскопско изследване?
11 Дек 2018, 19:14
annamaria написа:tinkerbell написа:Rossi Ross написа:Нямам наблюдения за останалите, но аз лично не пропускам профилактичен преглед. Притеснявам се много за болести, за да си седя вкъщи и да си трая...
А профилактичните прегледи включват ли и колпоскопско изследване?
Мисля че не, защото то не се поема от здравната каса. Това е специализирано изследване. И е препоръчително всяка жена да си го прави.
12 Дек 2018, 15:57
13 Дек 2018, 18:15
14 Дек 2018, 15:58