Интимен проблем - моля за съвет! Грижим ли се за интимното здраве?

Re: Отговорни ли са българките за интимното си здраве, знаят ли как да се грижат за него? А вие?

Мнениеот Lisica » 02 Сеп 2015, 16:37

Аз съм от младите и бих казала, че от скоро сама започнах да диря здравето си , майка ми не е много отворена към това да ме научава, а и тя е от старото поколение, сегашните майки на малки деца са толкова по-различни, няма срамни теми!
Аватар
Lisica

Re: Отговорни ли са българките за интимното си здраве, знаят ли как да се грижат за него? А вие?

Мнениеот svetlozara » 03 Сеп 2015, 09:14

Pacienti написа:
svetlozara написа:Това е нещо, което се възпитава от малки, ако момичетата не се научат как да се грижат за хигиената си няма на стари години да си изграждат този навик, като миенето на зъбите е - същата работа.

Това имах предвид и аз, децата е нормално да са немарливи и трябва постоянно да им се напомня, докато се превърне в рутина.
Може би защото ги водя на профилактични прегледи и като отидем на лекар не ги е страх. Постепенно ги възпитавам как трябва да се отнасят към здравето си.
Помните ли, че има тема "Може ли да забременея през дрехите", доста се посмяхме, а то си е трагедия!

Не знам кога е времето за първия преглед при гинеколог да речем, но днес си мислих по въпроса и се зачудих с момчетата какво е положението, при тях каква интимна грижа възпитаваме, освен обикновения душ. Май в повечето случаи трябва да мислят за половинката. :roll:
svetlozara

Re: Интимен проблем - моля за съвет!

Мнениеот svetlozara » 03 Сеп 2015, 09:17

Rali_hr написа:anamaria Права си, но има случаи в които жените почват да виакт на мъжете си заради някакв инфекция, която може и да не е дошла по такъв начин или да наподобява симптомите. ;)

Тя психозата е голяма работа, нали знаеш. :) Това което сам си го направиш друг не може да ти го нарпави хаха ;)
svetlozara

Мнениеот annamaria » 03 Сеп 2015, 10:38

svetlozara написа:Това е нещо, което се възпитава от малки, ако момичетата не се научат как да се грижат за хигиената си няма на стари години да си изграждат този навик, като миенето на зъбите е - същата работа.

така е. от мъничка ми беше обяснено как да си вземам интимния душ. има жени,които и в това отношение са супер немарливи. имах едно гадже, което ми беше споделил за две от предишните си приятелки, които в буквалния смисъл смърдели... извинявам се за бруталния и директен изказ, ама ги има и такива от женската аудитория. :twisted:
annamaria

Мнениеот silver933 » 03 Сеп 2015, 10:43

Дам, и такива ги има! Пък едно подмиване по 2 пъти на ден не е страхотия бе. :) Казвам го съдейки по жената, сутрин и вечер е в банята. ;)
Аватар
silver933

Мнениеот annamaria » 03 Сеп 2015, 11:11

Rali_hr написа:anamaria Права си, но има случаи в които жените почват да виакт на мъжете си заради някакв инфекция, която може и да не е дошла по такъв начин или да наподобява симптомите. ;)

вярно да. по начало нашите женски натури са малко истерични и още преди да има някакъв проблем ние вече сме го създали. :lol: и положението се влошава още повече, когато започнем да си мислим, че мъжа е кривнал нанякъде и трябва да му обясним, че и той трябва да се прегледа. :roll:
annamaria

Мнениеот Rali_hr » 03 Сеп 2015, 11:33

annamaria написа:

вярно да. по начало нашите женски натури са малко истерични и още преди да има някакъв проблем ние вече сме го създали. :lol: и положението се влошава още повече, когато започнем да си мислим, че мъжа е кривнал нанякъде и трябва да му обясним, че и той трябва да се прегледа. :roll:

Ти остави кривването, ами той човекът, ако не е, ние автоматически му казваме хич не вярвам в тебе говедо такова. :) И така се почват скандали до безкрайност, и той понеже здравната ни култура е супер ниска, почва да твърди, че всъщност ти си кривнала и става страшно! :mrgreen:
Аватар
Rali_hr

Мнениеот Gorica23 » 03 Сеп 2015, 12:18

За безпочвените обвинения или съмнения сте прави, но човек не е задължително да "кривне" за да има проблем. Някои заболявания имат дълъг инкубационен период и може да се проявят когато вече си с нов партньор... ;)
Gorica23

Мнениеот Lisica » 03 Сеп 2015, 12:24

Все е неприятно да има някакъв такъв проблем, но какво да се прави :(
Аватар
Lisica

Мнениеот Andrey » 03 Сеп 2015, 12:38

annamaria написа:

така е. от мъничка ми беше обяснено как да си вземам интимния душ. има жени,които и в това отношение са супер немарливи. имах едно гадже, което ми беше споделил за две от предишните си приятелки, които в буквалния смисъл смърдели... извинявам се за бруталния и директен изказ, ама ги има и такива от женската аудитория. :twisted:

Леле! :D за какви неща си говорите с гаджетата, аз не съм сподеял какви са ми били предишните пред жената. Вярно е, че има доста вмирисани жени обаче.
Аватар
Andrey

ПредишнаСледваща

Назад към Мнения и въпроси на читатели, свързани с акушерство и гинекология