21 Яну 2019, 18:30
Doktoricata написа:tinkerbell написа:Doktoricata написа:Аз да се оплача, че в рамките на 30 дни, два пъти ми дойде. Чакам да свърши и отивам на преглед при Бойко Димитров.
Възможно ли е да е от менопаузата?
Да, възможно е, точно това ти писах в друга тема, но задължително си отиди на преглед.
Планирала съм другата седмица, но чакам да свърши кървенето.
Ако е продължително кървенето, направо се обаждай за час, няма какво да чакаш!
22 Яну 2019, 15:24
Просто трябва да се каже, че слушаят е спешен. Едва ли доктор Димитров ще откаже да прегледа.
23 Яну 2019, 15:37
За мен такова кървене не трябва да се оставя без надзор и то толкова дълго време. Не знам как е сега положението. Дано си посетила лекар час по-скоро.
24 Яну 2019, 18:29
Момичета, спокойно свърши, не е толкова страшно положението. Според мен се скъси периода, на който ми идва. Както и да е, другата седмица съм при Димитров и ще видим.
24 Яну 2019, 18:34
Спокойно, свърши! Объркването идва от това, че ми дойде на 24-ят ден вместо на 28-мия. Соред мен няма нищо притеснително, но съм на преглед другата седмица.
25 Яну 2019, 16:11
Добре, че е спряло да кърви. Иначе наистина щях да си помисля, че се отнасяш несериозно спрямо себе си. Пък ще видим какво ще каже доктор Димитров.
25 Яну 2019, 18:00
Doktoricata написа:Момичета, спокойно свърши, не е толкова страшно положението. Според мен се скъси периода, на който ми идва. Както и да е, другата седмица съм при Димитров и ще видим.
Евала за спокойствието ти, аз съм голям хипохондрик. Малко да те стресна, че кървенето е индикация за проблем.
28 Яну 2019, 15:15
Аз и без да съм хипохондрик, бих се притеснила. Да получа кървене и да си стоя вкъщи, само ще се притеснявам. Какво каза в крайна сметка доктор Димитров?
28 Яну 2019, 15:18
Doktoricata написа:Спокойно, свърши! Объркването идва от това, че ми дойде на 24-ят ден вместо на 28-мия. Соред мен няма нищо притеснително, но съм на преглед другата седмица.
Ясно, значи тук се крие причината. Голяма истерия беше, голямо чудо. За кога ти е часа при доктор Димитров?
30 Яну 2019, 15:55
Казва, че и дошло два пъти, но ще видим какво ще каже доктор Димитров на прегледа и.