Добави отговор

Re: Отговорни ли са българките за интимното си здраве, знаят ли как да се грижат за него? А вие?

06 Авг 2019, 17:36

tinkerbell написа:Здравейте, отдавна не съм писала, ама имах здравословни проблеми. Оперирах се, д-р Бойко Димитров има златни ръце, Господ здраве да му дава! Успя да премахне възела и да запази матката. Голям лекар е!

Ох, олекна ми, да не ти се случва това, което ти мислят! Кога беше операцията?

Re: Отговорни ли са българките за интимното си здраве, знаят ли как да се грижат за него? А вие?

07 Авг 2019, 15:35

Добре би било да разкажеш малко повече за операцията при доктор Димитров. Успя ли да се възстановиш напълно?

07 Авг 2019, 16:23

tinkerbell написа:Здравейте, отдавна не съм писала, ама имах здравословни проблеми. Оперирах се, д-р Бойко Димитров има златни ръце, Господ здраве да му дава! Успя да премахне възела и да запази матката. Голям лекар е!

Браво, че всичко е минало! Ако е удобно да разкажеш подробности, защо е било проблемно да се запази матката?

08 Авг 2019, 14:34

И на мен ми е доста любопитно да разбера подробности, защото това не е е лесно да се направи като манипулация и най-важното да се запази матката.

18 Дек 2019, 16:23

Края на годината е време за равносметки и в този ред на мисли подсещам жените да не пропускат посещение при гинеколог.
https://www.st.lazar-hospital.com/bg/ne ... henieto-mu
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 136, 137, 138, 139, 140