Интимен проблем - моля за съвет! Грижим ли се за интимното здраве?

Re: Интимен проблем - моля за съвет!

Мнениеот Lisandra » 04 Сеп 2015, 14:59

Gorica23 написа:
Kremiliya написа:
Lisandra написа:Ако знаете колко сте прави, отидох за обикновена, микробиологична проверка на влагалище, докторката като разбра, че не съм правила изследване за хламиди, ми препоръча да пуснем, за съжаление се оказа положително, хубавата новина е че е в ранен стадий. :roll:

това значи че е пренесена болестта от някъде? Нали се хващат асмо по полов път?

Охо, Kremiliya абсолютно си права, само по полов път става заразяването... :roll:
Lisandra, не знам кой е виновникът, но идвамата партньори трябва да се лекуват, за да не си го предават един на друг!

Затова казвам, че сте прави, бившия ме е заразил, това е и една от причините да е бивш. :evil:
Сегашния да ми е жив и здрав е голяма душа, отиде на преглед без да мърмори, Каляшева му обясни всичко подробно, сега сме на сухо докато трае лечението, но го понася мъжки! :oops:
Lisandra

Мнениеот Lollipop » 04 Сеп 2015, 15:29

Lisandra написа:
Затова казвам, че сте прави, бившия ме е заразил, това е и една от причините да е бивш. :evil:
Сегашния да ми е жив и здрав е голяма душа, отиде на преглед без да мърмори, Каляшева му обясни всичко подробно, сега сме на сухо докато трае лечението, но го понася мъжки! :oops:

Тея бивши бе! С извинение, ама все се намира някой смотльо дето да не приема за необходимо да изрязава някои проблеми, щото то нали ще мине!
Аватар
Lollipop

Re: Отговорни ли са българките за интимното си здраве, знаят ли как да се грижат за него? А вие?

Мнениеот silver933 » 04 Сеп 2015, 22:42

annamaria написа:една от приятелките ми е споделяла с мен,че мъжа и се подмива с всяко ходене до тоалетна било то и по малка нужда. евала на тоя мъж!

ТОЯ ПОСТ МА КАРА ДА СА ПОДМИЯ! :lol: :lol: :lol: :lol:
Майтап си правя, аз не съм толкова откачен, ама се къпя сутрин и вечер, и си мия ръцете на около всеки час. хаха :)
Аватар
silver933

Re: Отговорни ли са българките за интимното си здраве, знаят ли как да се грижат за него? А вие?

Мнениеот annamaria » 07 Сеп 2015, 11:24

Kremiliya написа:Ето, той е добър пример, че не отнема много време това, да бъдеш с идеална хигиена!

дааа, и аз така мисля. не е много трудно да отделиш време за личната си хигиена. и както се казва тук, ходят с мазни коси и не им прави вречатление, пък какво остава за другите места. направо трябва да се създаде национална програма за възпитание по лична интимна хигиена. :lol:
annamaria

Мнениеот Andrey » 07 Сеп 2015, 11:59

annamaria написа:
Kremiliya написа:Ето, той е добър пример, че не отнема много време това, да бъдеш с идеална хигиена!

дааа, и аз така мисля. не е много трудно да отделиш време за личната си хигиена. и както се казва тук, ходят с мазни коси и не им прави вречатление, пък какво остава за другите места. направо трябва да се създаде национална програма за възпитание по лична интимна хигиена. :lol:

Просто от скоро българинът се учи на лична хигиена. С други думи, до скоро нашите баби и дядовци да се къпали по веднъж на месеца, ако успеят, баня е имала само някоя и друга къща и из селото и ако са били роднини са ходили там на баня, иначе на обществена. А после с апартаментите и вътрешните бани този навик е останал, като сложим и високите сметки и малкото пари става ясно, че е доста трудно да се поддържаме чисти. Сега младите уж се учат, ама неуспешно в повечето случаи.
Аватар
Andrey

Мнениеот Rali_hr » 07 Сеп 2015, 12:39

А, не е така, аз съм от средната възраст, хахаха на 33 съм и си се къпя бе! :) :mrgreen:
Аватар
Rali_hr

Мнениеот silver933 » 07 Сеп 2015, 14:31

Затова условията в момнета позволяват къпане по всяко време, стига само да искаш, малко желание липсва, явно!
Аватар
silver933

Мнениеот Pacienti » 07 Сеп 2015, 16:17

А какво ще кажете за Англия, където пълнят ваната и цялото семейство се изрежда, не ми се мисли за последния... :mrgreen:
Pacienti

Мнениеот mix_twix » 07 Сеп 2015, 16:23

Pacienti написа:А какво ще кажете за Англия, където пълнят ваната и цялото семейство се изрежда, не ми се мисли за последния... :mrgreen:

Честно? Не ми се вярва това наистина да е практика.
Аватар
mix_twix

Мнениеот Pacienti » 07 Сеп 2015, 16:36

Lollipop написа:
Lisandra написа:

Тея бивши бе! С извинение, ама все се намира някой смотльо дето да не приема за необходимо да изрязава някои проблеми, щото то нали ще мине!

Евала на мъжът ти, аз ако бях на негово място щях хубаво да се разправя с бившия, хламидиите могат да доведат до безплодие! :evil:
Pacienti

ПредишнаСледваща

Назад към Мнения и въпроси на читатели, свързани с акушерство и гинекология