Ваня Стойчева написа:Че сме немарливи към здравето си е факт, причините се дължат на много фактори..
Pacienti написа:Ваня Стойчева написа:Че сме немарливи към здравето си е факт, причините се дължат на много фактори..
Ваня, според мен, единствения фактор е човека и отношението му, останалото са оправдания формирани от различни състояния...
Ще взема да отворя тема "Защо сме немарливи към здравето си!?"
Pacienti написа:Днес прочетох, че гъбички плъзнали в Биг Брадър, разбирайте интимни, та се запитах не ги ли водят на лекар преди да влязат в къщата!?
Сега ми е странно как ще ги изследват и кой е причинителя на заразата...
Monika_Spasova написа:Pacienti написа:Днес прочетох, че гъбички плъзнали в Биг Брадър, разбирайте интимни, та се запитах не ги ли водят на лекар преди да влязат в къщата!?
Сега ми е странно как ще ги изследват и кой е причинителя на заразата...
Хм, някой гледа ли я тая тъпотия?
Lisica написа:Pacienti написа:Ваня Стойчева написа:Че сме немарливи към здравето си е факт, причините се дължат на много фактори..
Ваня, според мен, единствения фактор е човека и отношението му, останалото са оправдания формирани от различни състояния...
Ще взема да отворя тема "Защо сме немарливи към здравето си!?"
Не е ли винаги така, оправданията идват от самия теб.Виж не искам да те обиждам, но е коренна разликата между София и България. Приятелки с малки болни деца дори с такива зимни простудни заболявания са ми казвали, че отлагат прегледите на детето си с дни, за да получат пари за лечението им.. така чеа ако няма от кой да вземеш .. да разбира се, купуваш си цигари според теб, защото Москов каза, че който не си гледа здравето значи пуши. Вземат и на детето
Назад към Мнения и въпроси на читатели, свързани с акушерство и гинекология
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта