Интимен проблем - моля за съвет! Грижим ли се за интимното здраве?

Re: Интимен проблем - моля за съвет!

Мнениеот Rali_hr » 12 Сеп 2015, 08:02

Не знаех, че се предлагат такива пакети, при Каляшева съм сигурна, че скоро ще могат да се намерят и части от совалка, въпреки че не съм ходила при нея оставам с такова впечатление. :mrgreen:
Аватар
Rali_hr

Re: Отговорни ли са българките за интимното си здраве, знаят ли как да се грижат за него? А вие?

Мнениеот Pipilota » 12 Сеп 2015, 09:21

Въпрос наистина на нагласа и на това как са възпитани хората и жените. Аз си мисля, че и голямата бюрократщина спира хората понякога да се погрижат за здравето си. ;)
kukuvicac
Аватар
Pipilota

Мнениеот annamaria » 12 Сеп 2015, 10:29

хайде сега всички от Биг брадър на опашка при доктор Каляшева. :lol:
шегата настрани, но ако това е факт това говори само по себе си и за друга темичка, която обсъждаме, а именно нивото на интимната култура у българина....
annamaria

Re: Отговорни ли са българките за интимното си здраве, знаят ли как да се грижат за него? А вие?

Мнениеот annamaria » 12 Сеп 2015, 10:40

Pacienti, затова ли чакаме последния момент, за да си платим осигуровките? да, съгласна съм,че има бедни хора, но има и такива, които като вземат да ми политиканстват, забравят, че за времето което говорят празни приказки могат да отделят време и ресурси да отидат да си платят осигуровките. на българина трябва да му бръкнеш в джоба понякога,за да се усети...
annamaria

Мнениеот Kaya » 12 Сеп 2015, 10:42

Реално няма кой как да знае какво му е на другия. Имам предвид, че ние тук можем да стоим и да си чешем езиците колко е прост народа и как си къта парите за това и онова, ама не прави нужното да даде на хазната. :) Всъщност не мисля, че някой може да говори за останалите... Може да каже само за себе си.
Ако си знаете цената, значи се е налагало да я казвате на някого.
Аватар
Kaya

Мнениеот Doktoricata » 12 Сеп 2015, 11:14

Така е, и двете страни имат своите аргументи, ща не ща си плащам осигуровките, но когато ходя на лекар предпочитам да не вися пред личната за направление, а директно си отивам на частен преглед. Като си направя равносметка даже ми излиза по-евтино.
Doktoricata

Мнениеот Snejna » 12 Сеп 2015, 12:14

Каляшева и сега печели добре, ако се завърти и целия Брадър ще стане много популярна докторица! :lol:
Аватар
Snejna

Мнениеот qwerryyy » 12 Сеп 2015, 13:35

Doktoricata написа:Така е, и двете страни имат своите аргументи, ща не ща си плащам осигуровките, но когато ходя на лекар предпочитам да не вися пред личната за направление, а директно си отивам на частен преглед. Като си направя равносметка даже ми излиза по-евтино.

За повечето неща мисля, че е излиа даже по-евтино, за отношението и вниманието на лекарите в този случай няма какво да говорим....
Аватар
qwerryyy

Мнениеот Malina » 12 Сеп 2015, 13:59

Snejna написа:Каляшева и сега печели добре, ако се завърти и целия Брадър ще стане много популярна докторица! :lol:

Не знам обаче какъв срам ги гони всички в Биг Брадър, аз също не го гледам, но ето няма как да не останеш информиранз а случващото се там.
Не искам просто да живея - искам първо да обичам, а между другото да живея!
Аватар
Malina

Мнениеот svetlozara » 12 Сеп 2015, 14:39

Въпрос на личен избор, но в повечето случаи е по-добре да си без осигуровки..
svetlozara

ПредишнаСледваща

Назад към Мнения и въпроси на читатели, свързани с акушерство и гинекология