Интимен проблем - моля за съвет! Грижим ли се за интимното здраве?

Re: Интимен проблем - моля за съвет!

Мнениеот Gorica23 » 12 Окт 2015, 16:17

Lollipop написа:Важното е тези тестове дап оказват - пък къде ще са направени е все тая ;)

Склонна съм да се съглася с Pacienti, толкова сериозно заболяване, не би ми било все тая с кой ще го коментирам, шока ще е огромен... :roll:
Gorica23

Мнениеот red_eyes » 12 Окт 2015, 17:04

Gorica23 написа:
Lollipop написа:Важното е тези тестове дап оказват - пък къде ще са направени е все тая ;)

Склонна съм да се съглася с Pacienti, толкова сериозно заболяване, не би ми било все тая с кой ще го коментирам, шока ще е огромен... :roll:

Така е, бих предпочела да съм анонимна, пред това да коментирам с личната ми ХИВ статуса си, а и каквато е клюкарка моята.... :|
Аватар
red_eyes

Мнениеот Lisandra » 13 Окт 2015, 17:05

red_eyes написа:
Gorica23 написа:

Така е, бих предпочела да съм анонимна, пред това да коментирам с личната ми ХИВ статуса си, а и каквато е клюкарка моята.... :|

Нали има лекарска тайна, каква е тази лична лекарка, която коментира състоянието на пациентите си... :shock:
Gorica, още не е късно, може и да го пратя. :)
Lisandra

Мнениеот Ваня Стойчева » 13 Окт 2015, 20:33

не вярвам, че има голяма лекарска тайна, сигурно ще разправя на ляво и на дясно, че има хив позитивен пациент, и за моя съм почти сигурна, че ще го направи.
Аватар
Ваня Стойчева

Мнениеот Pacienti » 14 Окт 2015, 14:36

Ваня Стойчева написа:не вярвам, че има голяма лекарска тайна, сигурно ще разправя на ляво и на дясно, че има хив позитивен пациент, и за моя съм почти сигурна, че ще го направи.

Не ми се вярва, нямат право да споменават имена, другото е незаконно, може да го осъдиш, независимо за какво заболяване става въпрос.
За случаи от практиката си е нормално да разказват, да дават интервюта, това помага и на нас като пациенти. :)
Pacienti

Мнениеот maminka » 14 Окт 2015, 16:06

Pacienti написа:
Ваня Стойчева написа:не вярвам, че има голяма лекарска тайна, сигурно ще разправя на ляво и на дясно, че има хив позитивен пациент, и за моя съм почти сигурна, че ще го направи.

Не ми се вярва, нямат право да споменават имена, другото е незаконно, може да го осъдиш, независимо за какво заболяване става въпрос.
За случаи от практиката си е нормално да разказват, да дават интервюта, това помага и на нас като пациенти. :)

Личните специално са такива селски клюкарки, понеже са толкова много, особено възрастните и аз не бих се учудила, както ми е разказвала за други хора, че еди какво си!
maminka

Мнениеот Lisandra » 15 Окт 2015, 13:38

maminka написа:
Pacienti написа:

Личните специално са такива селски клюкарки, понеже са толкова много, особено възрастните и аз не бих се учудила, както ми е разказвала за други хора, че еди какво си!

За личните съм съгласна, има такива, които се държат като знахари, но не съм попадала на такова отншение при специалист, особено когато става въпрос за интимен проблем, дискретността е задължителна. За моя проблем, Каляшева само ми препоръча какво да направя, но аз трябваше да кажа на мъжа ми и бившия. :!:
Lisandra

Мнениеот maminka » 15 Окт 2015, 14:40

Lisandra написа:
maminka написа:
Pacienti написа:Не ми се вярва, нямат право да споменават имена, другото е незаконно, може да го осъдиш, независимо за какво заболяване става въпрос.

За личните съм съгласна, има такива, които се държат като знахари, но не съм попадала на такова отншение при специалист, особено когато става въпрос за интимен проблем, дискретността е задължителна. За моя проблем, Каляшева само ми препоръча какво да направя, но аз трябваше да кажа на мъжа ми и бившия. :!:

Аууч, така като се сбъркат нещата, не е много ок, но всичко минава, а що се отнася до личните, последният път не бях ходила 2 години и ми отказа да ми даде 2 направления, даде ми само едно и то защото нямаше как да ми откаже!
maminka

Мнениеот Kaya » 15 Окт 2015, 14:59

Няма как да свърши и това вместо теб :)
Ако си знаете цената, значи се е налагало да я казвате на някого.
Аватар
Kaya

Мнениеот Pacienti » 16 Окт 2015, 15:07

Kaya написа:Няма как да свърши и това вместо теб :)

Така е, няма как да го свършат вместо нас, но за Каляшева гарантирам, ние от години сме и пациенти, никога не си е позволявала да коментира състоянието на сестра ми, брат ми, майка ми... интересува се как са и изпраща поздрави.
Pacienti

ПредишнаСледваща

Назад към Мнения и въпроси на читатели, свързани с акушерство и гинекология