Интимен проблем - моля за съвет! Грижим ли се за интимното здраве?

Re: Интимен проблем - моля за съвет!

Мнениеот Lollipop » 18 Окт 2015, 16:58

Явнонаистина е добър лекар, :) Е аз от село не мога да кажа, че съм я посещавала, надявам се и да нямам причини да ходя при нея ;)
Аватар
Lollipop

Re: Отговорни ли са българките за интимното си здраве, знаят ли как да се грижат за него? А вие?

Мнениеот Lisandra » 19 Окт 2015, 13:40

Pacienti, как да получа кода, искам да се регистрирам преди изследванията за хламидията. :!:
Lisandra

Мнениеот annamaria » 20 Окт 2015, 13:48

доколкото разбирам,се говори за това дали докторите казват някаква информация за пациентите си. в това отношение доктор Каляшева ми направи доста добро впечатление. тактична и съобразителна е. докато, повярвайте ми има доктори които като затвориш вратата и след теб започват да дрънката много гадни неща,включително и пред следващите пациенти.случвало ми се е два три пъти докторът и сестрата да обсъждат пациентите били пред мен и е много неприятна картинка.
annamaria

Мнениеот Gorica23 » 20 Окт 2015, 14:01

annamaria написа:доколкото разбирам,се говори за това дали докторите казват някаква информация за пациентите си. в това отношение доктор Каляшева ми направи доста добро впечатление. тактична и съобразителна е. докато, повярвайте ми има доктори които като затвориш вратата и след теб започват да дрънката много гадни неща,включително и пред следващите пациенти.случвало ми се е два три пъти докторът и сестрата да обсъждат пациентите били пред мен и е много неприятна картинка.

Ставала съм свидетел на такова поведение в спешен кабинет, почувствах се много неудобно, но в частните кабинети са дискретни и спазват етика.
Gorica23

Мнениеот Lollipop » 20 Окт 2015, 15:47

Или не знаем какво се обсъжда зад гърба ни :)
Аватар
Lollipop

Мнениеот Pacienti » 21 Окт 2015, 14:30

Пазете се, този вирус е ужасен, не ми се размина антибиотика, усещам дискомфорт и по-силно течение, не отива на добре работата. :(
Pacienti

Мнениеот annamaria » 21 Окт 2015, 15:00

Pacienti написа:Пазете се, този вирус е ужасен, не ми се размина антибиотика, усещам дискомфорт и по-силно течение, не отива на добре работата. :(

отх кой вирус да се пазим бе жена? пила ли си нещо, та имаш и течение?
annamaria

Мнениеот Pacienti » 21 Окт 2015, 15:20

annamaria написа:
Pacienti написа:Пазете се, този вирус е ужасен, не ми се размина антибиотика, усещам дискомфорт и по-силно течение, не отива на добре работата. :(

Който върлува в момента, гърло по този начин никога не ме е боляло и още пия антибиотик. Чакам да оздравея и веднага отивам на преглед. :!:
Pacienti

Re: Отговорни ли са българките за интимното си здраве, знаят ли как да се грижат за него? А вие?

Мнениеот Pacienti » 21 Окт 2015, 15:24

Lisandra написа:Pacienti, как да получа кода, искам да се регистрирам преди изследванията за хламидията. :!:

Само на място при д-р Каляшева можеш да го вземеш, като отидеш на преглед ще те регистрират. :)
Pacienti

Мнениеот annamaria » 22 Окт 2015, 14:39

Pacienti написа:
annamaria написа:

Който върлува в момента, гърло по този начин никога не ме е боляло и още пия антибиотик. Чакам да оздравея и веднага отивам на преглед. :!:

калифорния, свински? от кой модел е твоя? и защо се чудиш? антибиотика ти е направил гъбички най-вероятно и си с течение. не се ли сети да си вземеш пробиотик?
annamaria

ПредишнаСледваща

Назад към Мнения и въпроси на читатели, свързани с акушерство и гинекология