20 Ное 2015, 13:15
Lisandra написа:Първо се беше подул самия лимф, сега се оформи като малко топче, не ме боли, не е враснал косъм. В цикъл съм, чакам да свърши и отивам на лекар.
Няма защо да се притесняваш, 100% е заради инфекцията, която имаше, не се тревожи ;)
20 Ное 2015, 17:54
Anka написа:Ненужните притеснения не помагат, така че спокойно. :)))
Знам, но ми е напрегнато, докато не отида на лекар, все ме човърка отвътре, като дяволче. ;(
22 Ное 2015, 09:51
Lisandra написа:Anka написа:Ненужните притеснения не помагат, така че спокойно. :)))
Знам, но ми е напрегнато, докато не отида на лекар, все ме човърка отвътре, като дяволче. ;(
Не се тревожи. Сега и аз имам едно надуто на крака, там на сгъвката, но е посока крака, така че при мен явно е гаден косъм, понеже лимфите са в посоката на тялото. Болеше ме до вчера като класическа пъпка, днес бива и започна да се прибира, но нито косъм излезе и остана тъмно петно, явно ще трябва да се търси специализирана помощ.. може косъма вътре да е 1 коса.
23 Ное 2015, 15:00
понякога забития косъм не се вижда,трябва да мине малко време да се пооформи. и на мен така ми се е получавало,но е минавало след това.
23 Ное 2015, 16:05
Много е гадно да е забит косъм, и аз имам един точно там и аз на сгъвките, понякога се надува, ако нося по-неудобно бельо, маха се, остава си като топче и е тъмно съньо на цвят там, когато е във фаза.
24 Ное 2015, 13:52
rabotnata pchela i Lisandra, как сте, бяхте ли на преглед, лекарите какво казват?
25 Ное 2015, 15:05
дано всичко да е наред с момичетата.че и сега пак с тези грипни вирусчета,един цистит преспокойно може да си тлее.
02 Дек 2015, 15:21
Lisandra, ходи ли на преглед бе жена? какво стана?
03 Дек 2015, 12:56
надявам се всичко да им е наред ;) Lisandra изчезна тотално от форума, дано да се появи да каже как е, надявам се, ч еняма нищо сериозно! :) Оздравявайте момичета, за да се радвате на коледните празници! :)
03 Дек 2015, 16:02
Ваня Стойчева написа:надявам се всичко да им е наред ;) Lisandra изчезна тотално от форума, дано да се появи да каже как е, надявам се, ч еняма нищо сериозно! :) Оздравявайте момичета, за да се радвате на коледните празници! :)
дано,дано. че празници идват и трябва да са здрави момичетата.дано всичко да им е наред.