annamaria написа:чакайте малко. как така от раничка ще се получат хламиди?
annamaria, бившия на Lisandara я беше заразил с хламидия, неприятна история...
Malina написа:Lisandra написа:Първо се беше подул самия лимф, сега се оформи като малко топче, не ме боли, не е враснал косъм. В цикъл съм, чакам да свърши и отивам на лекар.
Няма защо да се притесняваш, 100% е заради инфекцията, която имаше, не се тревожи ;)
Lisandra написа:annamaria написа:чакайте малко. как така от раничка ще се получат хламиди?
Хламидията слава богу я излекувах, Каляшева се погрижи. :)
Lollipop написа:като цяло половите болести хич не са забавна история, ама има ги и направо .. няма бягане от тях понякога. :(
annamaria написа:Lollipop написа:като цяло половите болести хич не са забавна история, ама има ги и направо .. няма бягане от тях понякога. :(
в тази връзка бях чела една статия, в която се казваше,че половите болести никак не са за подценяване. в състояние са да донесат много неприятни последици, особено за нераждали жени.така че, дори едно елементарно,но нетипично течение трябва да се лекува.
в този ред на мисли гонореята е по-страшна от хламидите.
Rali_hr написа:annamaria написа:Lollipop написа:като цяло половите болести хич не са забавна история, ама има ги и направо .. няма бягане от тях понякога. :(
в тази връзка бях чела една статия, в която се казваше,че половите болести никак не са за подценяване. в състояние са да донесат много неприятни последици, особено за нераждали жени.така че, дори едно елементарно,но нетипично течение трябва да се лекува.
в този ред на мисли гонореята е по-страшна от хламидите.
хаха annamaria да знаеш, така и звучи.![]()
![]()
![]()
Иначе съм съгласна, че проблемите най-често могат да доведат до безплодие, което накли не е особено вълнуващо за една жена, майка на 2-3 деца, но за младо момиче без семейство наистина е изключително неприятно.
Назад към Мнения и въпроси на читатели, свързани с акушерство и гинекология
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта