28 Яну 2016, 17:08
Локумът написа:Да, като поиска някой бзе, кажи че точно си лекувал трипер, ако е навит..
28 Яну 2016, 17:33
28 Яну 2016, 18:03
Elica написа:Секс без презерватив правя, само след като партньорът ми се е пуснал изследвания срещу всякакви болести. Грижата за бременността си остава моя, обаче иначе никакви занимания без да видя аз черно на бяло, че всичко е 6![]()
Научих се от една приятелка на това изискване и съм мноогоо доволна.![]()
![]()
28 Яну 2016, 21:41
29 Яну 2016, 11:29
29 Яну 2016, 16:02
Elica написа:Секс без презерватив правя, само след като партньорът ми се е пуснал изследвания срещу всякакви болести. Грижата за бременността си остава моя, обаче иначе никакви занимания без да видя аз черно на бяло, че всичко е 6![]()
![]()
29 Яну 2016, 16:08
Mon_ton написа:Doktoricata написа:Lollipop написа:Като гледам сега, определено сме станали по-отговорни, а и често виждам кабинетите препълнени с жени. :) мисля, че не сме толкова немарливи, има изключения ама.. ;)
Дано да са за профилактични прегледи, а не защото ножа е опрял до кокала...
Е то един път като опре ножа до кокала, после отиваш с по-голямо желение и профилактично, защото знаеш какво те чака след това. :)
29 Яну 2016, 17:29
29 Яну 2016, 17:54
Doktoricata написа:Elica написа:Секс без презерватив правя, само след като партньорът ми се е пуснал изследвания срещу всякакви болести. Грижата за бременността си остава моя, обаче иначе никакви занимания без да видя аз черно на бяло, че всичко е 6![]()
![]()
Съгласна съм с начина ти на действие, ама дай съвет как да ги накараме да си направят изследване, без да се засегнат!?
31 Яну 2016, 10:56
Doktoricata написа:Elica написа:Секс без презерватив правя, само след като партньорът ми се е пуснал изследвания срещу всякакви болести. Грижата за бременността си остава моя, обаче иначе никакви занимания без да видя аз черно на бяло, че всичко е 6![]()
![]()
Съгласна съм с начина ти на действие, ама дай съвет как да ги накараме да си направят изследване, без да се засегнат!?