Интимен проблем - моля за съвет! Грижим ли се за интимното здраве?

Re: Интимен проблем - моля за съвет!

Мнениеот annamaria » 10 Фев 2016, 16:12

svetlozara написа:
annamaria написа:
Pipilota написа:Малкия дявол, а Лисандра? :lol: :lol: :lol:
Ужасни са обаче тея мъже, абе като искаш да ходиш да вършееш поне жена си остави! пФууу

ами именно. като му се ходи да си сваля гащите,поне да не носи зарази на половинката си. то това е болестно състояние.

КОлко мъже са така, вършеят без да мислят, това ме е яд най-много, че жените отнасят най-често най-сериозните проблеми. даже не трябвала Лисандра да му казва, да си остава безплоден и да не се множи. :lol:

тя просто е постъпила коректно. иначе можеше да му спести,но не си струва, той сам щеше да се усети да разбере,че нещо не е както трябва. щеше до ходи, да ходи и да разбере в един момент, че нещо му куца там отдолу.
annamaria

Re: Отговорни ли са българките за интимното си здраве, знаят ли как да се грижат за него? А вие?

Мнениеот annamaria » 12 Фев 2016, 17:32

аз оставам с впечатление,че си остават немарливи жените. особено девойките,дето са вкусили вече от сладостта на живота и безразборно мислят и действат.и после най-малко си разнасят гъбичките с месеци.
annamaria

Мнениеот Lisandra » 12 Фев 2016, 17:39

svetlozara написа:
annamaria написа:
Pipilota написа:Малкия дявол, а Лисандра? :lol: :lol: :lol:
Ужасни са обаче тея мъже, абе като искаш да ходиш да вършееш поне жена си остави! пФууу

ами именно. като му се ходи да си сваля гащите,поне да не носи зарази на половинката си. то това е болестно състояние.

КОлко мъже са така, вършеят без да мислят, това ме е яд най-много, че жените отнасят най-често най-сериозните проблеми. даже не трябвала Лисандра да му казва, да си остава безплоден и да не се множи. :lol:

Баща на детето ми е, пък и съжалих настоящата му, не е тя виновната... а и д-р Каляшева така ме посъветва.
Lisandra

Мнениеот Monika_Spasova » 13 Фев 2016, 14:49

Абе да е жив и здрав човекът. Някои са такив,повече им шетат очите и не само. Излишното наорежение и омраза вредят повече от хламидиите, :)
Аватар
Monika_Spasova

Мнениеот fairy » 15 Фев 2016, 10:33

Добре е предупредила Лисандра, няма да сее зарази само бившият й мъж! Дано и той постъпи по-отговорно и да се погрижи за проблема си с хламидиите, че като си представя каква върволица оставя след себе си.... :!:
fairy

Re: Отговорни ли са българките за интимното си здраве, знаят ли как да се грижат за него? А вие?

Мнениеот fairy » 15 Фев 2016, 11:43

annamaria написа:аз оставам с впечатление,че си остават немарливи жените. особено девойките,дето са вкусили вече от сладостта на живота и безразборно мислят и действат.и после най-малко си разнасят гъбичките с месеци.

Нямам дъщеря, но задължение на майката е да подготви дъщеря си по въпроса за интимното здраве, поведение и предпазване. Вярно, че в интернет има много информация, но на 13-14 години мисля, че е късничко вече да се запознават и то от интернет.
fairy

Мнениеот annamaria » 15 Фев 2016, 15:08

яд ме хваща на такива като мъжа на Lisandra. такъв даже не заслужава и да го заведеш при доктор Каляшева за лечение. щото не знам,но ако на Lisandra и е минавало през главата да го заведе там, просто не го заслужава.
annamaria

Мнениеот Rali_hr » 15 Фев 2016, 16:41

annamaria написа:яд ме хваща на такива като мъжа на Lisandra. такъв даже не заслужава и да го заведеш при доктор Каляшева за лечение. щото не знам,но ако на Lisandra и е минавало през главата да го заведе там, просто не го заслужава.

Е, хайде, чак толкова. :grin: Не го оправдавам, но всеки човек прави грешки. Да си е жив и здрав, както каза Моника и да си продължава живота. Може това да е било и плесница за него да се промени малко и да обърне внимание на здравето си и на партньорите си. :) Все пак всеки има своите моменти и своите хора. :) когато се разделим с един, намираме друг, често по-добър, затова ако гледаме положително на нещата е по-добре. :)
Аватар
Rali_hr

Мнениеот Pacienti » 15 Фев 2016, 16:46

Момчета и момичета ето ви една актуална статия по темата, на Lisandra не и е било лесно, но с постъпката си, надявам се, е предпазила други жени от здравословни проблеми ...
http://www.tialoto.bg/a/10-za-myje/4735 ... -faktori-/
Pacienti

Мнениеот annamaria » 16 Фев 2016, 15:49

Pacienti написа:Момчета и момичета ето ви една актуална статия по темата, на Lisandra не и е било лесно, но с постъпката си, надявам се, е предпазила други жени от здравословни проблеми ...
http://www.tialoto.bg/a/10-za-myje/4735 ... -faktori-/

ами да се надяваме,че по-голяма част от мъжката аудитория ще прочете тази статия. доктор Петрана Каляшева е обяснила нещата гениално,така че едва ли има какво да се добави. мъже, ако се вслушате в тези прости съвети,проблеми няма да имате. :smile:
annamaria

ПредишнаСледваща

Назад към Мнения и въпроси на читатели, свързани с акушерство и гинекология