Интимен проблем - моля за съвет! Грижим ли се за интимното здраве?

Re: Интимен проблем - моля за съвет!

Мнениеот Lisandra » 18 Фев 2016, 16:55

annamaria написа:
Pacienti написа:Момчета и момичета ето ви една актуална статия по темата, на Lisandra не и е било лесно, но с постъпката си, надявам се, е предпазила други жени от здравословни проблеми ...
http://www.tialoto.bg/a/10-za-myje/4735 ... -faktori-/

ами да се надяваме,че по-голяма част от мъжката аудитория ще прочете тази статия. доктор Петрана Каляшева е обяснила нещата гениално,така че едва ли има какво да се добави. мъже, ако се вслушате в тези прости съвети,проблеми няма да имате. :smile:

Направо се чудя дали да не му я изпратя на лични съобщения.
Lisandra

Мнениеот Tinki » 18 Фев 2016, 17:52

Lisandra написа:
annamaria написа:
Pacienti написа:Момчета и момичета ето ви една актуална статия по темата, на Lisandra не и е било лесно, но с постъпката си, надявам се, е предпазила други жени от здравословни проблеми ...

ами да се надяваме,че по-голяма част от мъжката аудитория ще прочете тази статия. доктор Петрана Каляшева е обяснила нещата гениално,така че едва ли има какво да се добави. мъже, ако се вслушате в тези прости съвети,проблеми няма да имате. :smile:

Какви лични, та да не го прочете. Направо го изпращай при д-р Каляшева да го образова, а той, ако не разбира, да пита. Някои мъже не си взимат поука ако не им се поставят нещата възможно най-директно.
Tinki

Мнениеот Pacienti » 19 Фев 2016, 15:57

Lisandra написа:
annamaria написа:

Няма какво да се чудиш, на твое място щях да я изпратя и на него и на новата му изгора. :mrgreen:
Pacienti

Мнениеот tinkerbell » 22 Фев 2016, 11:22

Благодаря, Pacienti! Статия на д-р Каляшева е много интересна. Изчерпателна с подробности, но казани по разбираем начин. Започнах да чета с мисълта, че няма да има нещо дето да ми непознато и се изненадах, че има такива. За първи път чувам, че пенис може да се пречупи! И за още няколко неща, които от гледна точка на жена са ми по-далечни, но е полезно да знам.
Аватар
tinkerbell

Re: Отговорни ли са българките за интимното си здраве, знаят ли как да се грижат за него? А вие?

Мнениеот nefertiti » 22 Фев 2016, 15:08

fairy написа:
annamaria написа:аз оставам с впечатление,че си остават немарливи жените. особено девойките,дето са вкусили вече от сладостта на живота и безразборно мислят и действат.и после най-малко си разнасят гъбичките с месеци.

Нямам дъщеря, но задължение на майката е да подготви дъщеря си по въпроса за интимното здраве, поведение и предпазване. Вярно, че в интернет има много информация, но на 13-14 години мисля, че е късничко вече да се запознават и то от интернет.

Така е, навиците се формират първо вкъщи, но след това е важно отговорно поведени, профилактика, а при нужда -при специалист, а не самолечение.
nefertiti

Re: Отговорни ли са българките за интимното си здраве, знаят ли как да се грижат за него? А вие?

Мнениеот klara » 22 Фев 2016, 15:44

Задължително всяка година ходя на профилактичен и си правя цитонамазка. Имам доверие на лабораторията, надявам се не ги правят по тавано-подовата система, че тогава какво правим? :grin: Щом нямам оплаквания, значи трябва всичко да е наред!
klara

Мнениеот Gorica23 » 23 Фев 2016, 16:10

tinkerbell написа:

Благодаря, Pacienti! Статия на д-р Каляшева е много интересна. Изчерпателна с подробности, но казани по разбираем начин. Започнах да чета с мисълта, че няма да има нещо дето да ми непознато и се изненадах, че има такива. За първи път чувам, че пенис може да се пречупи! И за още няколко неща, които от гледна точка на жена са ми по-далечни, но е полезно да знам.

Хахаха, просълзихте ме, метафорично, всички пениси се пречупват в ръцете ни...
Gorica23

Мнениеот annamaria » 23 Фев 2016, 16:24

ха-ха. наистина трябва да му се прати да го прочете това и хубавичко да се пообразова. пък знае ли човек,вече може да е бил пациент на доктор Каляшева. :lol:
annamaria

Мнениеот Neven498 » 24 Фев 2016, 11:05

annamaria написа:ха-ха. наистина трябва да му се прати да го прочете това и хубавичко да се пообразова. пък знае ли човек,вече може да е бил пациент на доктор Каляшева. :lol:

Той ако е бил, вече ще се е излекувал и може и да си премълчи, че се е провинявал така безотговорно.
Въпросът е да не ни карат и нас да търсим доктор Каляшева по същите въпроси. :???:
Аватар
Neven498

Мнениеот annamaria » 24 Фев 2016, 17:08

Neven498 написа:
annamaria написа:ха-ха. наистина трябва да му се прати да го прочете това и хубавичко да се пообразова. пък знае ли човек,вече може да е бил пациент на доктор Каляшева. :lol:

Той ако е бил, вече ще се е излекувал и може и да си премълчи, че се е провинявал така безотговорно.
Въпросът е да не ни карат и нас да търсим доктор Каляшева по същите въпроси. :???:

ами дано да се е възстановил човека. все ще му е ''запарило''.ама въпросът е,че такива типове като него заразяват и невинни хора,които по принцип имат добра хигиена и държат на интимната си култура.
annamaria

ПредишнаСледваща

Назад към Мнения и въпроси на читатели, свързани с акушерство и гинекология