Neven498 написа:Чак лична преносима лаборатория, не :) Но със сигурност да си имаме и такъв доктор, при който от време да си казваме къде какви ги вършим и той да хвърля по едно око за спокойствие.
Monika_Spasova написа:Сега ми се ходи до тоалетната , но съм раздвоена направо.![]()
![]()
![]()
МИсля, че тук сме се събрали все отговорни жени обаче!
roksana написа:Monika_Spasova написа:Сега ми се ходи до тоалетната , но съм раздвоена направо.![]()
![]()
![]()
Ами то безотговорните не ги интересуват тези неща и не им минава през акъла откъде с какво могат да се заразят. Ама сега и ние малко параноично го раздаваме. Има си и болест за вманиачването по чистотата или страха да не се разболееш и от най-малкото нещо или ако докоснеш нещо.
Malina написа:roksana написа:Monika_Spasova написа:Сега ми се ходи до тоалетната , но съм раздвоена направо.![]()
![]()
![]()
Ами то безотговорните не ги интересуват тези неща и не им минава през акъла откъде с какво могат да се заразят. Ама сега и ние малко параноично го раздаваме. Има си и болест за вманиачването по чистотата или страха да не се разболееш и от най-малкото нещо или ако докоснеш нещо.
Да, добре е да не стигаме до крайности, а да си имаме едно на ум, когато става въпрос за здравето на другия. за мен също е недопустимо да се използва обща козметика - спирала, гримове, червила, но много хора го правят. Да, не влиза в интимното здраве, но си е в здравето като цяло. Отговорно трябва да се пазим просто, до колкото е възможно, без да психясваме.
marsu написа:Хептатитът е устойчив не особено много време, да не кажа минути, шансът да се заразиш с него е по-малък от минимален. Най-устойчивите гадости, които могат да ти се случат са стафилококи или грип, те са устойчиви до 2 седмици, ако не е почиствано. Други опции са чревните бактерии - ешерихия коли и да си докараш разстройство, но и при тях времето, в което са активни и опасни не е дълго, както при грипа, но факта, че са често срещани ги прави потенциално опасни. Болести, от които няма лечение е малко вероятно да си намерите в тоалетната. И отново казвам - в никакъв случай не бива да се подценява превенцията и пазенето, просто информирам, за да не се стига до крайности! :)
Назад към Мнения и въпроси на читатели, свързани с акушерство и гинекология
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта