Интимен проблем - моля за съвет! Грижим ли се за интимното здраве?

Re: Отговорни ли са българките за интимното си здраве, знаят ли как да се грижат за него? А вие?

Мнениеот Lisandra » 01 Юли 2016, 17:58

О, аз съм твърдо за профилактичните прегледи, моя проблем обаче не го откриха защото не се сетиха да ми пуснат изследване за хламидия, а в частния кабинет ми пуснаха пълна микробиология с антибиограма и така я хванаха.
Lisandra

Re: Отговорни ли са българките за интимното си здраве, знаят ли как да се грижат за него? А вие?

Мнениеот tinkerbell » 04 Юли 2016, 10:12

За съжаление, често, когато ни трябва повече от едно направление, ЛЛ има възможност да ни го даде. А за някои неща, чакането до следващ месец да се чекне, може да си е от доста голямо значение.
Аватар
tinkerbell

Мнениеот magda » 04 Юли 2016, 11:08

Направлението нали важи един месец и през този месец можеш да ходиш колкото си искаш пъти при специалиста и да ти правят необходимите изследвания? Или говорите за различни заболявания, които изискват различни направления?
magda

Мнениеот annamaria » 06 Юли 2016, 11:28

де да даваха такива направления, с които да си проведеш нужното лечение в рамките на месеца! а не да го изгърмиш за консултацията и като имаш нужда от изследвания, чакаш до следващия месец (ако ти дадат)
annamaria

Re: Интимен проблем - моля за съвет!

Мнениеот Neven498 » 14 Юли 2016, 11:48

Rali_hr, мина ли ти?
Аватар
Neven498

Мнениеот Lisandra » 14 Юли 2016, 15:48

Попаднах на тема "Може ли да се забременее през дрехите", направо се втрештих. Хора, трябва да образоваме децата си по въпросите на половата култура, нивото е под всякакъв минимум! :shock:
Lisandra

Мнениеот pravilno » 14 Юли 2016, 17:06

Lisandra написа:Попаднах на тема "Може ли да се забременее през дрехите", направо се втрештих. Хора, трябва да образоваме децата си по въпросите на половата култура, нивото е под всякакъв минимум! :shock:

Нормално когато прохождат изобщо в темата за секса да не са запознати с много неща и да се чудят за такива наглед глупави въпроси, но навреме да поправяме тези празноти и невежества. Че после интимните проблеми ще ги съпътстват често.
pravilno

Мнениеот Lisandra » 14 Юли 2016, 17:17

pravilno написа:
Lisandra написа:Попаднах на тема "Може ли да се забременее през дрехите", направо се втрештих. Хора, трябва да образоваме децата си по въпросите на половата култура, нивото е под всякакъв минимум! :shock:

Нормално когато прохождат изобщо в темата за секса да не са запознати с много неща и да се чудят за такива наглед глупави въпроси, но навреме да поправяме тези празноти и невежества. Че после интимните проблеми ще ги съпътстват често.

Наясно съм за трепетите на първите интимни контакти, наивността, срамежливостта, силните емоции и неукия начин, по който се подхожда, но някои от коментарите в темата са в сверата на фантастиката и то изречени от възрастни хора. :shock:
Lisandra

Мнениеот lussy » 15 Юли 2016, 09:29

Има и възрастни хора, които са наивни и срамежливи в сферата на секса или не са запознати с много от неговите аспекти. Лошото е, когато от неинформираност се допускат грешки, които могат да повлияят на здравето. Иначе другото се поправя.
lussy

Мнениеот Doktoricata » 15 Юли 2016, 14:01

lussy написа:Има и възрастни хора, които са наивни и срамежливи в сферата на секса или не са запознати с много от неговите аспекти. Лошото е, когато от неинформираност се допускат грешки, които могат да повлияят на здравето. Иначе другото се поправя.

А, знам я тази тема, едно е да си срамежлив и да нямаш опит, съвсем друго на определена възраст да твърдиш, че непорочното зачатие е възможно.
Децата не ги обвинявам, но като не си свършим работата като родители, после си удряме главата в стената.
Doktoricata

ПредишнаСледваща

Назад към Мнения и въпроси на читатели, свързани с акушерство и гинекология