Проблем с постоянните зъби при децата

Проблем с постоянните зъби при децата

Мнениеот teddy ivanova » 10 Авг 2015, 15:09

Детето ми е почти на 9 год . досега не сме имали проблени с зъбките,но от скоро забелязваме че постоянните кучешки се клатят.Водихме го на зъболекар и той каза че корена на зъба още не се езатворил да не притесняваме, но аз се притеснявам.Моля да съвет какво лечение да проведем.Благодаря предварително
teddy ivanova

Re: Проблем с постоянните зъби при децата

Мнениеот николаев » 10 Авг 2015, 15:49

Защо смятате, че трябва да се лекува нещо, което не е болно, спомням си и аз като дете, че си клатих зъбите, голямо впечатление ми направи, затова съм го и запомнил, не смятам, че има нужда от лекарства, по-скоро витамини за заздравяване зъбите и костите при децата. :idea:
николаев

Мнениеот S_Milenska » 10 Авг 2015, 16:32

николаев написа:Защо смятате, че трябва да се лекува нещо, което не е болно, спомням си и аз като дете, че си клатих зъбите, голямо впечатление ми направи, затова съм го и запомнил, не смятам, че има нужда от лекарства, по-скоро витамини за заздравяване зъбите и костите при децата. :idea:

Рзбира се, че ще се притесняват хората, това са постоянните зъби! Но и аз мисля, че витамини ще са необходими и не се притеснявай, дано скоро да получиш професионален отговор. Моят съвет е да избягвате твърдата храна, която може да създаде проблем. :)
Аватар
S_Milenska

Мнениеот lini_leni » 19 Авг 2015, 12:58

S_Milenska написа:
николаев написа:Защо смятате, че трябва да се лекува нещо, което не е болно, спомням си и аз като дете, че си клатих зъбите, голямо впечатление ми направи, затова съм го и запомнил, не смятам, че има нужда от лекарства, по-скоро витамини за заздравяване зъбите и костите при децата. :idea:

Рзбира се, че ще се притесняват хората, това са постоянните зъби! Но и аз мисля, че витамини ще са необходими и не се притеснявай, дано скоро да получиш професионален отговор. Моят съвет е да избягвате твърдата храна, която може да създаде проблем. :)

Никой не е казал да е безхаберна, хубаво е, че обръща внимание и на малките неща, а това явно е уплашило всички, но въпреки това не е хубаво да се правят експерименти с неща, които са си наред. Всичко ще се оправи ;) ако вече не се е оправило, както ще кажеш, Теди?
lini_leni

Назад към Мнения и въпроси на читатели, свързани със стоматологични заболявания