Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.
20 Апр 2016, 16:17
То няма и как да се скрие това деление, поне от хората, които всеки ден засичат, познават и са по-близо до семейството. Някои може да го възприемат като стимул за децата си и противопоставянето им като начин за развиване на амбиция.
22 Апр 2016, 09:21
mamina написа:То няма и как да се скрие това деление, поне от хората, които всеки ден засичат, познават и са по-близо до семейството. Някои може да го възприемат като стимул за децата си и противопоставянето им като начин за развиване на амбиция.
Не се знае, може и да не се разбере, че има нещо подобно, те самите деца може да не знаят.
22 Апр 2016, 11:14
Българите дават мило и драго за децата си и май няма такова деление, не мисля, че е често срещано. Каквото правим за едното, това е и за другото.
08 Юни 2016, 16:26
balsam написа:Българите дават мило и драго за децата си и май няма такова деление, не мисля, че е често срещано. Каквото правим за едното, това е и за другото.
Не съм съгласна, има разделение и то се вижда. Винаги едното дете е по-гледано от другото и получава повече облаги. То се слави като това, което не може да се справи само.
13 Юни 2016, 13:17
То винаги единия е по-глезен, и аз съм на това мнение и напоследък го усещам с пълна сила отгоре си. Все единия не можел да се справи, все има нужда от подкрепата на родители, на баби и на какво ли още не, а другия да се спасява.
13 Юни 2016, 14:17
Явно такива родители имат повече доверие на оправното дете и не се съмняват в неговите способности и го оставят само да се оправя. Това не означава, че това отношение не тежи на "потърпевшия". Не си дават сметка, че всеки има нужда от подкрепа и момент, когато не може да бъде все оправен и на ниво. Пък някои им отърва да ги смятат за слаби и неможещи и да им вършат работата.