Разкрасителни процедури и хитрините на женската красота
Правила на форума
Добави отговор

Re: Как да се отървем от бебешката коса?

02 Ное 2015, 15:28

Lollipop написа:Като се свържат и с веждите става страшно хаха :)

Еее... защо сте толкова брутални, мисля че ако се пръска с хининова вода или нещо, което подпомага растежа, то много бързо ще израснат косичките и няма да създават какъвто и да е било дискомфорт :idea:

02 Ное 2015, 15:38

mimeto90 написа:
Lollipop написа:Като се свържат и с веждите става страшно хаха :)

Еее... защо сте толкова брутални, мисля че ако се пръска с хининова вода или нещо, което подпомага растежа, то много бързо ще израснат косичките и няма да създават какъвто и да е било дискомфорт :idea:

А ако е по челото или под бретона, не става всеки път да се пръска. Като пораснат може и да не е за добро.

17 Ное 2015, 12:16

То лошото е, че има много жени, които имат и на челото и няма какво да направят, а определено е много гзно, ако си вдигнат косата назад, винаги се вижд.а

17 Ное 2015, 12:23

Snejna написа:То лошото е, че има много жени, които имат и на челото и няма какво да направят, а определено е много гзно, ако си вдигнат косата назад, винаги се вижд.а

Абе хайде стига, какво създавате на жените излишни комплекси, те и без това си имат достатъчно!

17 Ное 2015, 12:32

franky написа:
Snejna написа:То лошото е, че има много жени, които имат и на челото и няма какво да направят, а определено е много гзно, ако си вдигнат косата назад, винаги се вижд.а

Абе хайде стига, какво създавате на жените излишни комплекси, те и без това си имат достатъчно!

Да, излишен комплекс е:
3ecb8ffbbb79da4a82b1669f32a52875.jpg
3ecb8ffbbb79da4a82b1669f32a52875.jpg (10.72 KiB) Прегледано 387 пъти

:hammer:

18 Ное 2015, 16:57

Kremiliya написа:
franky написа:

Да, излишен комплекс е:

Видимо това е направено с цел, но да, като цяло и аз смятам, че не е ок да се докомплексират жените, че после върху нас се връща това! :mrgreen:

20 Ное 2015, 12:59

Kremiliya написа:
franky написа:

Да, излишен комплекс е:

:lol: :lol: :lol: :lol: ти вярваш, че са се опитали да превърнат дефекта в ефект, така ли? :mrgreen:

20 Ное 2015, 13:27

Е в случая на снимката е точно така - има ефект в дефекта. Демек прическа на бебешката коса. Но представи си всичко това прилежно прилепнало по главата без ефектна снимка.. гадно е!

20 Ное 2015, 13:59

Не знам,а ко се ползват някакви добавки за по-бърз растеж, или се използва хининова вода дали ще помогне? В такива случаи е доста грозно, няма какво да се лъжем.

20 Ное 2015, 18:04

Elica написа:Не знам,а ко се ползват някакви добавки за по-бърз растеж, или се използва хининова вода дали ще помогне? В такива случаи е доста грозно, няма какво да се лъжем.

Бебешката коса много рядко расте до размерите на другата, но пак зависи къде е, тя по-скоро се възобновява, капе и на мястото излизат нови косички :idea:
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4