Мнения, коментари и въпроси за лекарствени продукти.
19 Окт 2015, 19:04
Бих искала да попитам каква е причината лекарството Геродорм от един месец да се продава срещу зелена рецепта? Това означава ли, че е променено съдържанието му или е поредната издънка на здравната каса?
21 Окт 2015, 00:35
Здравей незнам колко дълго пиеш геродорм но на мен ми вдигаше ремирта имах силно сърцебиене така че го спрях още първия месец с една дума вместо спокоен дън щях да си купя билет за оня свят има и по хубави лекарства от него махни го не го пии че той води към Привикване след осем девет месеца направо вампиризъм сега пия ремирта 30 половин час преди сън и спя като бебе пожелавам ти успех
21 Окт 2015, 13:49
marisol написа:Здравей незнам колко дълго пиеш геродорм но на мен ми вдигаше ремирта имах силно сърцебиене така че го спрях още първия месец с една дума вместо спокоен дън щях да си купя билет за оня свят има и по хубави лекарства от него махни го не го пии че той води към Привикване след осем девет месеца направо вампиризъм сега пия ремирта 30 половин час преди сън и спя като бебе пожелавам ти успех
Благодаря за съвета. Пиех го защото ми казаха че е на билкова основа. пък и беше без рецепта. Но сега се усложниха условията.