08 Дек 2016, 17:33
Bambaa написа:Доказала съм си, че сексът ми помага, когато съм настинала или тръгвам да се разболявам

. Не се шегувам, след това няма и помен от неразположението ми.
Лелеее ето това ще го пробвам! ама наистина, когато сме болни, не се решаваме да правим секс,а може би той е ключът към излекуването!
09 Дек 2016, 10:32
Хм, има логика. Кръвообръщението се засилва, загряваш се, допълнително и хормони на щастието си произвеждаш. Най-малко да спечелиш един оргазъм, какво губиш

?
28 Яну 2017, 09:13
Не съм забелязала голямо отношение към здравето ми, но според различни учени, нещата са свързани.нвсе пак сексът е едно удоволствие, което си няма заместител, нормално да ни действа всенякак си на здравето.
28 Яну 2017, 10:59
помага, разбира се, намаля напрежението, прави ни по-щастливи и доволни от живота.
30 Яну 2017, 23:51
Monika_Spasova написа:помага, разбира се, намаля напрежението, прави ни по-щастливи и доволни от живота.

От това какво повече да искаме, от това по-добро здраве му кажи

.
05 Апр 2017, 15:54
red_eyes написа:dinkog написа:Мръсни крака ръце - каквото такова такова, сексът няма професия ;)
Така е, но реално не е задължително да е омазан нонстоп в масло и подобни... а и като назрее моментът не зная кой ще се сети за ръцете му.
Те не са нон стоп, но маслото си попива в порите и ръцете винаги са мръсни.
20 Юли 2017, 11:31
Помага, отпуска хората, зарежда ни с положителна енергия, освобождава стреса, а знаем, че повечето болести се влияят силно от нивата на стрес.
20 Юли 2017, 16:16
Ние ще станем като реклама на енергийна напитка. :) сексът дава крилеее!
Помага си на здравето той, прави хората по-щастливи и семейство, в което редовно се прави секс по-трудно може да се разруши май, а? :)
20 Юли 2017, 20:14
Важен си е сексът а много хора не осъзнават значението му.
24 Юли 2017, 14:01
Няма как да не помага, много хора са го доказали. Тялото освобождава много полезни хормони по времето на креватните занимания, които лекуват тялото.