Правила на форума
Добави отговор

Re: Сексът наистина ли помага на здравето?

08 Дек 2016, 17:33

Bambaa написа:Доказала съм си, че сексът ми помага, когато съм настинала или тръгвам да се разболявам :grin: . Не се шегувам, след това няма и помен от неразположението ми.

Лелеее ето това ще го пробвам! ама наистина, когато сме болни, не се решаваме да правим секс,а може би той е ключът към излекуването! :mrgreen:

09 Дек 2016, 10:32

Хм, има логика. Кръвообръщението се засилва, загряваш се, допълнително и хормони на щастието си произвеждаш. Най-малко да спечелиш един оргазъм, какво губиш :lol: ?

28 Яну 2017, 09:13

Не съм забелязала голямо отношение към здравето ми, но според различни учени, нещата са свързани.нвсе пак сексът е едно удоволствие, което си няма заместител, нормално да ни действа всенякак си на здравето.

28 Яну 2017, 10:59

помага, разбира се, намаля напрежението, прави ни по-щастливи и доволни от живота. :mrgreen:

30 Яну 2017, 23:51

Monika_Spasova написа:помага, разбира се, намаля напрежението, прави ни по-щастливи и доволни от живота. :mrgreen:

От това какво повече да искаме, от това по-добро здраве му кажи :grin: .

Re: Как правите секс с автомонтьор?

05 Апр 2017, 15:54

red_eyes написа:
dinkog написа:Мръсни крака ръце - каквото такова такова, сексът няма професия ;)

Така е, но реално не е задължително да е омазан нонстоп в масло и подобни... а и като назрее моментът не зная кой ще се сети за ръцете му.

Те не са нон стоп, но маслото си попива в порите и ръцете винаги са мръсни. :mrgreen:

20 Юли 2017, 11:31

Помага, отпуска хората, зарежда ни с положителна енергия, освобождава стреса, а знаем, че повечето болести се влияят силно от нивата на стрес.

20 Юли 2017, 16:16

Ние ще станем като реклама на енергийна напитка. :) сексът дава крилеее!
Помага си на здравето той, прави хората по-щастливи и семейство, в което редовно се прави секс по-трудно може да се разруши май, а? :)

20 Юли 2017, 20:14

Важен си е сексът а много хора не осъзнават значението му.

24 Юли 2017, 14:01

Няма как да не помага, много хора са го доказали. Тялото освобождава много полезни хормони по времето на креватните занимания, които лекуват тялото.
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28