Апарати, аксесоари и уреди с медицинска или козметична употреба - задайте своя въпрос и вижте повече мнения.
14 Окт 2011, 14:10
Нормално ли е да имаш кръвотечения между менструациите. Прочетох, че в нежеланите ефекти е отбелязано такъв страничен ефект, но колко дълго може да продължи той. Другото, което е че цикълът ми е супер нередовен, това също ли е в страничните ефекти.
19 Окт 2011, 00:19
Нормално е да имаш кръвотечение между циклите, но ако е много често и обилно, най-добре се консултирай с гинеколог.
19 Окт 2011, 12:45
eli написа:Нормално ли е да имаш кръвотечения между менструациите. Прочетох, че в нежеланите ефекти е отбелязано такъв страничен ефект, но колко дълго може да продължи той. Другото, което е че цикълът ми е супер нередовен, това също ли е в страничните ефекти.

За колко години е спиралата? С какво покритие е?
24 Окт 2011, 14:23
Всяка спирала е обвита от приблизително 176 мг. медна тел. Необходимо е спиралата да бъде отстранена след 10 години, но е добре да стане по-рано.
12 Ное 2011, 18:04
Спиралата е много по добър метод, от колкото да приемаш противозачатъчни, няма вероятност да пропуснеш.
24 Яну 2012, 12:30
Жена ми си сложи спирала преди месец, дали вече е безопасно да правим секс без презерватив и ще има ли проблем, ако свършвам в нея. Има ли вероятност да забременее.
26 Мар 2012, 16:44
Има ли някакви противопоказния за поставянето на спирала?