Временната раздяла - решение или задълбочаване на проблема е?

Re: Временната раздяла - решение или задълбочаване на проблема е?

Мнениеот penelopa » 19 Яну 2016, 17:38

Kaya написа:Penelopа, мислила ли си какви са ви проблемите, на какво се дължат? :roll:

Разбира се, както казах, не полагаме усилия един към друг, загуби се комуникацията. Никога не съм смятала, че дребните неща имат чак толкова значение, важното е да се грижиш за мъжа си и детето си, да осигуряваш насъщния и подобни, но явно дребните жестове, внимание, думи са от значение. Подсъзнателно липсата им си оказва влияние, дори да не обръщаш внимание на тези неща.
penelopa

Мнениеот Rali_hr » 19 Яну 2016, 17:56

penelopa написа:
Kaya написа:Penelopа, мислила ли си какви са ви проблемите, на какво се дължат? :roll:

Разбира се, както казах, не полагаме усилия един към друг, загуби се комуникацията. Никога не съм смятала, че дребните неща имат чак толкова значение, важното е да се грижиш за мъжа си и детето си, да осигуряваш насъщния и подобни, но явно дребните жестове, внимание, думи са от значение. Подсъзнателно липсата им си оказва влияние, дори да не обръщаш внимание на тези неща.

Разбира се, малките камънчета преобръщат каруцата. Целувката за лека нощ, гушкането в леглото, хихикането на шегите, всичко това са неща, които са толкова елементарни и ни праявт щастливи, а когато се изгубят идва рутинния секс един път в месеца, защото трябва и останалото е история..
Аватар
Rali_hr

Мнениеот MerryPop » 19 Яну 2016, 18:17

penelopa написа:

Така е, най-малко по този начин успяваш да си изразиш любовта и загрижеността, което е от изключително значение!
MerryPop

Мнениеот Harmony » 20 Яну 2016, 10:59

Това е важно, но при съвместното съществуване е трудно това да се запази наистина дълго. Смятам, че по-често трябва да си намирате странични занимания с нови хора, след което да споделяте и запознавате партньора с тях, по този начин ще успеете да въвлечете и детето в нови среди, а това е много важно според мен, децата трябва да общуват с колкото се може повече възрастни и то разумни такива.
Аватар
Harmony

Мнениеот pavleta » 20 Яну 2016, 11:09

То си е казано - мъжа трябва да обгрижва жената. Жалко, че днешните мъже май са като едни големи деца, на които все трябва да обърнеш специално внимание, да ги утешиш, да им дадеш кураж.
pavleta

Мнениеот qwerryyy » 20 Яну 2016, 11:29

pavleta написа:То си е казано - мъжа трябва да обгрижва жената. Жалко, че днешните мъже май са като едни големи деца, на които все трябва да обърнеш специално внимание, да ги утешиш, да им дадеш кураж.

Интересно ми е , предишните мъже не са ли били не същите, ами далеч по-зле?!? В момента мъжете, които сега създават връзки в повечето случаи са много по-самостоятелни от родителите ни, които са на по 50+ години и не знаят как да си обуят гащите сами. :hammer:
Аватар
qwerryyy

Мнениеот dessiblond » 20 Яну 2016, 13:22

qwerryyy написа:
pavleta написа:То си е казано - мъжа трябва да обгрижва жената. Жалко, че днешните мъже май са като едни големи деца, на които все трябва да обърнеш специално внимание, да ги утешиш, да им дадеш кураж.

Интересно ми е , предишните мъже не са ли били не същите, ами далеч по-зле?!? В момента мъжете, които сега създават връзки в повечето случаи са много по-самостоятелни от родителите ни, които са на по 50+ години и не знаят как да си обуят гащите сами. :hammer:

Така е, защото по-дълго време са били без партньор, докато нашите бащи от майчините ръце се прехвърля направо в тези на човека до него!
dessiblond

Мнениеот Krum » 20 Яну 2016, 15:36

Еее, тук сега ще го приемам вече като лична нападка :mrgreen: :lol1:
Мен отдавна ме пусна мама, ама от скоро ме взе друга да ме гледа и все още аз съм тоя дето чисти и готви по-често. :laundry:
Аватар
Krum

Мнениеот Snejna » 20 Яну 2016, 16:04

Krum написа:Еее, тук сега ще го приемам вече като лична нападка :mrgreen: :lol1:
Мен отдавна ме пусна мама, ама от скоро ме взе друга да ме гледа и все още аз съм тоя дето чисти и готви по-често. :laundry:

хеххехех ти си перфектния мъж, учудвам се, че още никоя не т ее взела, аз лично дори съм съглсна и у нас да идваш да полагаш грижи, макар че рядко оставям и прашинка да падне. Вече се чувствам способна да работя на снегорин, ще ги хващам във въздуха, както иска Бойко. :mrgreen:
Аватар
Snejna

Мнениеот iwoni » 21 Яну 2016, 10:23

qwerryyy написа:

Дано да е така за по-младите, макар че май повече зависи от манталитета ни. Още маминка доста обгрижва и гравитира около чедата.
iwoni

ПредишнаСледваща

Назад към Приказки по женски