Апарати, аксесоари и уреди с медицинска или козметична употреба - задайте своя въпрос и вижте повече мнения.
18 Окт 2011, 11:21
Понякога не ви ли се е искало да имате нещо под ръка за мигновено охлаждане?
Ухапало ви е насекомо, а нямате лед под ръка? Ще се изненадате както се изненадах и аз, Стар Балм спрейовете и ледения компрес са супер удобни да имате един такъв продукт под ръка( в чантата или в колата) и при нужда да се използва. Доволна съм от тези продукти и ги препоръчвам горещо
19 Окт 2011, 00:17
Има ли някакви противопоказания за частите от тялоо, на които не може да се ползва?
02 Ное 2011, 13:08
Да,не трябва да се нанася върху възпалена кожа, открити рани, лигавици или в очите.
08 Ное 2011, 12:12
Добре е за лятото да си имаш под ръка, иначе сега през зимата не е толкова необходимо ....
08 Ное 2011, 22:28
Margo написа:Понякога не ви ли се е искало да имате нещо под ръка за мигновено охлаждане?
Ухапало ви е насекомо, а нямате лед под ръка? Ще се изненадате както се изненадах и аз, Стар Балм спрейовете и ледения компрес са супер удобни да имате един такъв продукт под ръка( в чантата или в колата) и при нужда да се използва. Доволна съм от тези продукти и ги препоръчвам горещо

Много важно, не са на основа камфор!!!
08 Ное 2011, 23:16
Страхотни коментари за Стар балм наскоро чух от мой приятел, който получил травма по време на мач. Но благодарение на ледените компреси, получил изненадващо за него самия, облекчение на болките си.
27 Мар 2012, 12:41
Аз си взех спреят на Стар Балм, за моментално охлаждане и съм много доволен. Понеже всяка седмица играя футбол и много често се случва някой да ме ритне, веднага се напръсквам и всичко минава.

Не са и скъпи продуктите, сравнение с другите спрейове, които ми предлагава по 15-20лв.
27 Мар 2012, 15:07
Кръста ме боли от няколко дена, дали ще помогне това? Направо не мога да си обуя чорапите сутрин, кошмар!
17 Апр 2012, 11:30
Камелия написа:Кръста ме боли от няколко дена, дали ще помогне това? Направо не мога да си обуя чорапите сутрин, кошмар!
Може да пробваш, не са скъпи продуктите.
09 Май 2012, 11:01
Hristo написа:Аз си взех спреят на Стар Балм, за моментално охлаждане и съм много доволен. Понеже всяка седмица играя футбол и много често се случва някой да ме ритне, веднага се напръсквам и всичко минава.

Не са и скъпи продуктите, сравнение с другите спрейове, които ми предлагава по 15-20лв.
Мъжа ми тренира бокс и охлаждащия спрей на Стар Балм винаги му е в сака. Купувал си е и ледените компреси, а аз опрях до тях, когато си изкривих крака и за малко щях да го навехна. Сложихме веднага ледения компрес и въпреки, че глезена ми порядъчно се поду, поне не посиня и не полилавя, а болката отмина много бързо. В началото си помислих, че съм го счупила, толкова много ме заболя, но милото ми реагира толкова бързо, че на следващия ден вече бях забравила за неприятната случка. Нали ми е спортист душичката, знае какво да прави в такива моменти