Ако можеха да говорят, но не могат, затова нека поговорим вместо тях. Споделетe всичко за вашите домашни любимци - типични или екзотични.
Онлайн консултация с д-р Искрен Станилов и д-р Деница Русева
Правила на форума
Добави отговор

Re: Трябва ли кучетата да са с намордник?

13 Дек 2016, 10:12

BeenieGal написа:Те хората казват какво най-много върши работа, пък вие ако искате го правете и ако можете, ако искате, недейте :lol: ! То по-добре да не се налага.

Много ми е интересно как точно върши работа, кучето ако те нападне ти какво правиш, седиш и чакаш да те нагризе и се правиш на желязната лейди? Моля ти се... наистина теб куче хапало ли те е ?

13 Дек 2016, 11:18

Разбира се, ако се държиш като по-властен ще имаш предимство, но когато те нападне куче не можеш да си мислиш такива неща. Много често домашните кучета дори скачат от повода и стопаните им докато реагират, вече е късно./

19 Дек 2016, 17:02

Вярно е, че на кучетата няма да им е много удобно да са с намордник, но поне е едно спокойствие за останалите хора, не всеки път може да предвидим настроението на кучето. Айде да е бездомно, да кажеш, че няма кой да отговаря за него как да е. Няколко часа неразположение, може да струва живот!

19 Дек 2016, 18:15

Какво му е толкова неудобното да е с намордник? Кучето не е излязло навън да яде, а да се разхожда. Не му причинява болка, не знам защо собствениците не си спестяват така проблеми.

22 Дек 2016, 17:09

borkova написа:Какво му е толкова неудобното да е с намордник? Кучето не е излязло навън да яде, а да се разхожда. Не му причинява болка, не знам защо собствениците не си спестяват така проблеми.

Защото го приемат, като че си тормозят кучетата, а и то със сигурност не им е удобно на животните!

22 Дек 2016, 18:21

А на хората им е много удобно да ги хапят :twisted: .

08 Мар 2017, 16:26

penny написа:А на хората им е много удобно да ги хапят :twisted: .

Това в повод за болничен, така че абсолютно на 100% е готино да си нахапан. :lol: идиотията на българина е пълна, искаме да сме като европейските страни, но не искаме да си чистим след кучето, не искаме да си слагаме намордник на кучето, но искаме да сме много важни...

08 Мар 2017, 16:59

Аз се притеснявам като видя малко по-голямо куче, което е дори на по-отпуснат повод, не се знае, може да скочи, може да е агресивно, а може да ми се зарадва и да ми скочи отгоре, което също не ме радва, не ми харесва и кучетата да ме преследват и подушват.

26 Юни 2017, 09:07

Малко сигурност не пречи, играят деца има хора по-шумни , такива които са по-страхливи. Кучетата ги усещат тези неща, защо трябва да стават бели, и без друго са ни предостатъчно бездомните, че да се рпитесняваме и от домашните.

26 Юни 2017, 12:47

Трябва си контрол над кучетата, може да стане опасно наистина..
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4, 5