Културно - исторически, градски, селски, планински, спа и балнеотуризъм.
Мнения, препоръки и коментари
Правила на форума
Добави отговор

Re: На море в България или в чужбина - къде е по-изгодно?!

07 Юли 2016, 09:28

Дадохте ми идея къде да почиваме, благодаря :grin: ! Южното Черноморие повече го предпочитам от Северното.

13 Сеп 2016, 10:37

Определено за мен е по-изгодно да почиваш в чужбина на море! Вероятността да останеш разочарован от българските курорти е много голяма :???:

13 Сеп 2016, 11:29

След последния случай, който нашумя, с нахапаните кюфтета и другите подробности сигурно ще се увеличат опашките за Гърция :mrgreen: .

20 Окт 2016, 09:56

Синеморец е много приятно място, но поради големият брой руснаци и там вече много надуха цените!

20 Окт 2016, 11:03

Те цените навсякъде са надути, май няма значение вече.

20 Окт 2016, 11:11

Enjis написа:Синеморец е много приятно място, но поради големият брой руснаци и там вече много надуха цените!

Мислихме това лято да отидем там,но като разбрахме, че ще ни излезе толкова скъпо се отказахме, доста било не по джоба ни, за съжаление.

09 Ное 2016, 14:57

Много ми липсва лятото, морето :sad: . Дане се каним, но дано другата година отидем там, отдавна ми е мерак. Едва ли чак толкова ще е по-различно от другите места по Черноморието.

09 Ное 2016, 16:40

Красиво е в синеморец, но много скъпо стана там. :(Определено не влиза в похвалите в тази тема. Иначе септемвррийските моредата са много изгодни и в България и в чужбина.

03 Дек 2016, 12:01

Лятото ходих на почивка в чужбина. Намерих си една доста добра оферта в https://oferti.pochivka.bg/ и ми излезе горе-долу същите пари, които би ми излязла една почивка в България, но разликата беше, че обслужването беше на ниво, а не както в България като разберат, че си българин.

03 Дек 2016, 13:49

Аз съм ходила в Синеморец и не ми хареса нито мястото, нито плажа, но за семейства с деца е супер, за млади хора - не. :lol: Прекалено скучно и няма много какво да правиш - една улица с няколко кръчми и магазинчета и това е. Ама и плажовете както казах, не ми харесаха - по-мръсно беше от Слънчев бряг и повече хора, сбутани като...Освен това на единия плаж, който е по-пуст, видях змия до реката и повече не искам да ходя там. Не можеш да се разхождаш нормално, защото краката ти пропадат в пясъка..
На мен си ми харесва на Несебър и Слънчев бряг (особено плажната ивица там - а мен една от най-хубавите и просторни в България, винаги си намирам място и то в свободна зона, където можеш да си носиш твой чадър и да не си заобиколен от всички страни с някакви хора) и почти винаги ходя там. Нито съм имала чревни проблеми, а почти винаги ядем някъде навън, нито съм срещната лошо отношение като са ни обслужвали - просто поръчките понякога се бавят повече време като са пълни заведенията, но рибата в Стария град на Несебър е много вкусна и нямам забележки. :wink:
На AI на нашето море не съм била, така че не мога да дам мнение каква е храната и дали има нахапани кюфтета и такива неща. :lol:
Иначе друго място, което е подходящо за семейства с деца и което на мен повече ми харесва от Синеморец, е Обзор. Даже става и за по-млади хора. Не е шумно и пренаселено, но не е и някакво супер скучно място. Плажът е много дълъг и хубав. Приятно местенце - пак бих отишла там. :wink:
В чужбина на море не съм ходила и не смятам да ходя, била съм на екскурзии и съм видяла доста плажове, които изобщо не ми харесаха - пълно с камъняци и гаден пясък, а като добавим и морските таралежи в Гърция например..не, мерси. Предпочитам си нашето море.
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7