Културно - исторически, градски, селски, планински, спа и балнеотуризъм.
Мнения, препоръки и коментари
03 Дек 2016, 12:01
Лятото ходих на почивка в чужбина. Намерих си една доста добра оферта в
https://oferti.pochivka.bg/ и ми излезе горе-долу същите пари, които би ми излязла една почивка в България, но разликата беше, че обслужването беше на ниво, а не както в България като разберат, че си българин.
09 Ное 2016, 16:40
Красиво е в синеморец, но много скъпо стана там. :(Определено не влиза в похвалите в тази тема. Иначе септемвррийските моредата са много изгодни и в България и в чужбина.
09 Ное 2016, 14:57
Много ми липсва лятото, морето

. Дане се каним, но дано другата година отидем там, отдавна ми е мерак. Едва ли чак толкова ще е по-различно от другите места по Черноморието.
20 Окт 2016, 11:11
Enjis написа:Синеморец е много приятно място, но поради големият брой руснаци и там вече много надуха цените!
Мислихме това лято да отидем там,но като разбрахме, че ще ни излезе толкова скъпо се отказахме, доста било не по джоба ни, за съжаление.
20 Окт 2016, 11:03
Те цените навсякъде са надути, май няма значение вече.
20 Окт 2016, 09:56
Синеморец е много приятно място, но поради големият брой руснаци и там вече много надуха цените!
13 Сеп 2016, 11:29
След последния случай, който нашумя, с нахапаните кюфтета и другите подробности сигурно ще се увеличат опашките за Гърция

.
13 Сеп 2016, 10:37
Определено за мен е по-изгодно да почиваш в чужбина на море! Вероятността да останеш разочарован от българските курорти е много голяма
07 Юли 2016, 09:28
Дадохте ми идея къде да почиваме, благодаря

! Южното Черноморие повече го предпочитам от Северното.
06 Юли 2016, 21:11
pavleta написа:proffinka написа:Може чужбина да е по-изгодно но на мен тук най си ми харесва.
Градина на каравана, Синеморец където още не е съсипано или на
Свети Влас за тези, които предпочитат да им е по-добре устроено
Синеморец никога не съм ходила. Предпочитам по-закътаните и спокойни местенца, Синеморец такова ли е? Хич не харесвам тия бетонни джунгли, които се нароиха.
Toчно такова е.
Все още е страхотно!