08 Мар 2014, 20:25
annydance написа:Имам огромното желание да се сдобия с уред за правене на кисело мляко, но след като разпитах в по-големите маркети за техника и ме гледаха известно време като извънземно,установих, че май няма и трябва да се поръча по интернет!
На едно място четох за технологията на приготвяне с този уред за кисело мляко, тъй като не разбрах много ще ми бъде интересно да чуя вашите мнения и опит!![]()
Разбрах, че след като вземеш млякото трябва да внимаваш с температурата, а след като сложиш закваската, другото го върши уреда за кисело мляко!
Имате ли такъв уред вкъщи, ако имате каква марка е? Интересно ми е дали се продава с бурканчетата или слагаш каквито искаш?За колко време горе-долу киселото мляко става такова?
11 Мар 2014, 13:56
Aya написа:annydance написа:Имам огромното желание да се сдобия с уред за правене на кисело мляко, но след като разпитах в по-големите маркети за техника и ме гледаха известно време като извънземно,установих, че май няма и трябва да се поръча по интернет!
На едно място четох за технологията на приготвяне с този уред за кисело мляко, тъй като не разбрах много ще ми бъде интересно да чуя вашите мнения и опит!![]()
Разбрах, че след като вземеш млякото трябва да внимаваш с температурата, а след като сложиш закваската, другото го върши уреда за кисело мляко!
Имате ли такъв уред вкъщи, ако имате каква марка е? Интересно ми е дали се продава с бурканчетата или слагаш каквито искаш?За колко време горе-долу киселото мляко става такова?
В този сайт има много полезни уреди:
http://www.freshmarket.bg/healthy-produ ... gory_id=17
Добре е да се купи закваска от здравословните био магазини.
11 Мар 2014, 14:20
11 Мар 2014, 14:49
15 Апр 2014, 11:56
15 Апр 2014, 12:23
30 Апр 2014, 12:25
30 Апр 2014, 12:32
01 Май 2014, 11:20
07 Май 2014, 13:06