Нетрадиционни сексуални практики, фетиши и мокри сънища - вие питате, други ви отговарят

Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.

Re: Дъщеря ми краде от памперсите на баба си

Мнениеот Lollipop » 16 Ное 2015, 10:02

То въпросът е там вътре какво правят в тея памперси,а ко само ги носят, защо им е, използват ли ги ?
Аватар
Lollipop

Re: Дъщеря ми иска да има пенис

Мнениеот rabotnata pchela » 16 Ное 2015, 14:55

Ами какво да ги правиш, има всякакви странни деца, за съжаление :( И това става все по-масово. :-|
Аватар
rabotnata pchela

Мнениеот Snejna » 17 Ное 2015, 11:39

Не знам направо какво им става на младите, как може да си мислят за пениси, за гърди. Не ценят ли какви са?!
Аватар
Snejna

Мнениеот franky » 17 Ное 2015, 12:28

Snejna написа:Не знам направо какво им става на младите, как може да си мислят за пениси, за гърди. Не ценят ли какви са?!

Вече тялото отдавна не е храм на душата, както са го приемали нашите прароднини, знаеш, а и е почти немислимо, предвид това развитието на пластичната хирургия!
franky

Мнениеот Kremiliya » 17 Ное 2015, 13:15

franky написа:
Snejna написа:Не знам направо какво им става на младите, как може да си мислят за пениси, за гърди. Не ценят ли какви са?!

Вече тялото отдавна не е храм на душата, както са го приемали нашите прароднини, знаеш, а и е почти немислимо, предвид това развитието на пластичната хирургия!

не мисля, че нещо може да оправдае подобно абсурдно мислене и държание!
Аватар
Kremiliya

Мнениеот Anka » 17 Ное 2015, 15:45

на подобни глупости все по-често ще имаме честта да се радваме, можете да сте сигурни. :) З асъжаление колкото повече става достъпно всичко, толкова повече глупости се измислят.
Аватар
Anka

Мнениеот Lili_pili » 17 Ное 2015, 17:51

Anka написа:на подобни глупости все по-често ще имаме честта да се радваме, можете да сте сигурни. :) З асъжаление колкото повече става достъпно всичко, толкова повече глупости се измислят.

Кой е виновен - родителите :) Оставят децата да имат грешни представи от света ида искат глупости.
Когато едно нещо се случи един път, не е задължително да се повтори, но случи ли се два пъти, то със сигурност ще има и трети път.
Аватар
Lili_pili

Мнениеот lussy » 18 Ное 2015, 13:17

Защо бързате да съдите и да търсите виновник, не разбирам, важното тук е как да се промени мисленето и дали е наложително да стане :idea:
lussy

Re: Как се става модел на женски дрехи ако си мъж?

Мнениеот moni.sparrow » 18 Ное 2015, 14:06

Тук в България не е особено популярно, предполагам, че малко от хората биха го приели, но някои от тези са си толкова женствени, всеки би се заблудил, ако вижда само лицата им. Иначе може да провериш разни агенции, но мисля, че в България това не съществува, затова пък предполагам навсякъде по света това просъществува.
moni.sparrow

Re: Как се става модел на женски дрехи ако си мъж?

Мнениеот sofi_black » 18 Ное 2015, 17:09

Това е интересно, а ти имаш ли такива наклонности, т.е. транссексуален ли си чувстваш ли се жена? Мен като жена няма да ме притеснява, ако това са просто снимки
sofi_black

ПредишнаСледваща

Назад към Актуални теми, новини, идеи и въпроси