Anka написа:Доста странно изглеждат обаче, сега чак разгледах снимките, това не са ли наричат на прост език травестити?
Ами май да, то не се повлиява и от сексуалната ориентация това, може пак да си харесват жени, нали?

Anka написа:Доста странно изглеждат обаче, сега чак разгледах снимките, това не са ли наричат на прост език травестити?
Bambaa написа:Anka написа:Доста странно изглеждат обаче, сега чак разгледах снимките, това не са ли наричат на прост език травестити?
Ами май да, то не се повлиява и от сексуалната ориентация това, може пак да си харесват жени, нали?
Malina написа:Bambaa написа:Anka написа:Доста странно изглеждат обаче, сега чак разгледах снимките, това не са ли наричат на прост език травестити?
Хм, не знам, кой нормален, който си пада по жени, ще иска да облича женски дрехи, че и да се показва така? Със сигурност ще предпочитат да минат на другия бряг. ;)
Rali_hr написа:Не знам дали цялото това не е сбъркано, той дории да си пада по жени е странно, че иска да ѝ носи дрехите на половинката си..![]()
![]()
mix_twix написа:Rali_hr написа:Не знам дали цялото това не е сбъркано, той дории да си пада по жени е странно, че иска да ѝ носи дрехите на половинката си..![]()
![]()
Могат да си ходят заедно по магазините, няма лошо. Ама в България такива ексцентрични неща не се приемат много добре, да си кажа честно - за моя радост.
Назад към Актуални теми, новини, идеи и въпроси
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта