Нетрадиционни сексуални практики, фетиши и мокри сънища - вие питате, други ви отговарят

Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.

Re: Как се става модел на женски дрехи ако си мъж?

Мнениеот Bambaa » 30 Ное 2015, 16:30

Anka написа:Доста странно изглеждат обаче, сега чак разгледах снимките, това не са ли наричат на прост език травестити?

Ами май да, то не се повлиява и от сексуалната ориентация това, може пак да си харесват жени, нали? :???:
Аватар
Bambaa

Мнениеот Malina » 30 Ное 2015, 16:43

Bambaa написа:
Anka написа:Доста странно изглеждат обаче, сега чак разгледах снимките, това не са ли наричат на прост език травестити?

Ами май да, то не се повлиява и от сексуалната ориентация това, може пак да си харесват жени, нали? :???:

Хм, не знам, кой нормален, който си пада по жени, ще иска да облича женски дрехи, че и да се показва така? Със сигурност ще предпочитат да минат на другия бряг. ;) :poke:
Не искам просто да живея - искам първо да обичам, а между другото да живея!
Аватар
Malina

Мнениеот borkova » 30 Ное 2015, 17:29

Malina написа:
Bambaa написа:

Хм, не знам, кой нормален, който си пада по жени, ще иска да облича женски дрехи, че и да се показва така? Със сигурност ще предпочитат да минат на другия бряг. ;) :poke:

Мда, сякаш и аз не съм чувала за травестит, който да си пада по жени :-|
borkova

Re: Харесвам шимейл

Мнениеот Ваня Стойчева » 06 Яну 2016, 12:21

Е странно е ако има гърди.. според мен тея с гърдите не идват от самосебе си а си ги слагат допълнително, което е извратено.
Аватар
Ваня Стойчева

Мнениеот Rali_hr » 08 Яну 2016, 12:35

Не знам дали цялото това не е сбъркано, той дории да си пада по жени е странно, че иска да ѝ носи дрехите на половинката си.. :lol: :lol: :lol:
Аватар
Rali_hr

Мнениеот mix_twix » 08 Яну 2016, 17:19

Rali_hr написа:Не знам дали цялото това не е сбъркано, той дории да си пада по жени е странно, че иска да ѝ носи дрехите на половинката си.. :lol: :lol: :lol:

Могат да си ходят заедно по магазините, няма лошо. Ама в България такива ексцентрични неща не се приемат много добре, да си кажа честно - за моя радост. :neener:
Аватар
mix_twix

Мнениеот Rali_hr » 13 Яну 2016, 16:06

mix_twix написа:
Rali_hr написа:Не знам дали цялото това не е сбъркано, той дории да си пада по жени е странно, че иска да ѝ носи дрехите на половинката си.. :lol: :lol: :lol:

Могат да си ходят заедно по магазините, няма лошо. Ама в България такива ексцентрични неща не се приемат много добре, да си кажа честно - за моя радост. :neener:

Да, възможно е. Макар че в този форум съм се убедила колко побъркани хора има. Сещам се за въпросната жена, която обясняваше, че мъжът ѝ иска да си сложи женски гърди и да се превърне в Шимейл и тя смяташе, че това е секси и страхотно, та що да не си сменят и дрехите накрая. :mrgreen:
Аватар
Rali_hr

Мнениеот Kremiliya » 13 Яну 2016, 17:27

Всякакви ги има и това си е факт. :) Щеш нещеш то положението е такова, винаги ще има някакви побъркани хора.
Аватар
Kremiliya

Мисля, че имам женски гърди и ми трябва сутиен?

Мнениеот valio_va » 17 Яну 2016, 18:59

Забелязах, че гърдите ми почнаха да растат и прелиат на женски. В моето семейство повечето имат големи гърди и мисля, че и на мен ще ми пораснат още повече. Баща ми и той има но е на 49. Качвам няколко снимки на гърдите ми
http://prikachi.com/images.php?images/786/8577786y.jpg
http://prikachi.com/images.php?images/802/8577802p.jpg
Трябва ли да нося сутиен и ако трябва - какъв вид и размер?
valio_va

Re: Мисля, че имам женски гърди и ми трябва сутиен?

Мнениеот Monika_Spasova » 18 Яну 2016, 13:39

Интересното е, че вместо да се чудиш за фитнес програма ти мислиш да си сложиш сутиен. :) Също можеш да говориш с личния си лекар да ти пусне някои хормонални изследвания, после отивай в магазина за бельо, не бързай с купуването на първия сутиен. Успех!
Аватар
Monika_Spasova

ПредишнаСледваща

Назад към Актуални теми, новини, идеи и въпроси