СПА У ДОМА - как да се поглезим в домашни условия

Разкрасителни процедури и хитрините на женската красота

Re: СПА У ДОМА?! МИСИЯ – ВЪЗМОЖНА

Мнениеот valiart » 20 Окт 2011, 21:36

Обожавам СПА-то, направо се раждам!:) Арома и цвето-терапия, душ Виши, Турска Баня, джакузи и още какво ли не съм пробвала. Всички тези отпускащи и глезещи тялото процедури те карат та се чувстваш страхотно!:) Но да си признаем е скъпичко да бъдеш редовен клиент там, така че редово пълня ваната в къщи с масла, екстракти, соли и т.н. Сега ми донесоха морска сол от Мъртво море, мисля да си разтворя малко от нея във ваната...
Прикачени файлове
vana.JPG
vana.JPG (36.62 KiB) Прегледано 327 пъти
Аватар
valiart

Мнениеот Venito » 25 Фев 2013, 14:53

спа- санус пер агуа- здраве чрез вода. Филтрираща кана, апарат за направата на сребърна вода- чрез тях получаваш структурирана вода, която лекува. Освен това е хубаво тази вода да си я пийваш в атмосфера, която отпуска. Ако нямаш вана- може да използваш душ-гелове с аромат, който ти допада- напр. лавандула . Пускаш си лека музика и си представяш, че си на морския бряг и те гали морския бриз. ......
Аватар
Venito

Мнениеот IVRO » 25 Фев 2013, 16:52

А ползвали ли сте ароматни бомбички за вана...Много яко усещане
IVRO

Мнениеот Prolet8 » 25 Фев 2013, 18:30

Хаха и за мен е Не възможна таз мисия ;) Друго си е на една хубава, спокойна скурзийка в хотелче със спа :)) Охааа
Prolet8

Мнениеот Dior » 21 Май 2013, 16:56

Но не винаги :lol:
SPA.jpg
SPA.jpg (14.14 KiB) Прегледано 266 пъти
Dior

Мнениеот Siss » 28 Май 2013, 16:17

:lol: Dior, тази снимка ме разби ;)
Siss

Мнениеот pesho » 05 Авг 2013, 11:50

Хаха и за мен е Не възможна таз мисия ;) Друго си е на една хубава, спокойна скурзийка в хотелче със спа :)) Охааа
Това обаче не изключва удоволствието и ползата от домашна вана... Едно е сигурно - противопоказания срещу нея няма. :P
pesho

На Спа у Дома!

Мнениеот qwerryyy » 04 Ное 2016, 15:24

Да се похваля, намерих си нова квартира и сега се радвам на страхотна нова баня в която има невероятна вана!
Разкарах всичко излишно от банята, сложих приятна слаба светлина, която включвам когато реша да си направя домашно Спа! :heartbeating: Паля свещи, използвам ароматни етерични масла, сложила съм различни парцалчета в приятен за мен цвят, който да не прпивлича силно погледа ми, но дами създава уют. Дори понякога си нося няколко зелени ябълки, които толкова ме успокоява. :heartbeating: Всичко това превръща моето домашно Спа в нещо напълно възможно, дори и да звучи невъзможно. :heartsfade:
Засега съм си правила следната спа процедура, затова ще се радвам, ако споделите още варианти: Във ваната пълна с вода слагам литър прясно мляко, няколко капки масло от мандарина и се потапям вътре за 20 минути, невероятно отпускане, а кожата ми стана много мека и нежна от млякото! :inlove: Очаквам още идеи! :heartbeating: :heartbeating: :heartbeating:
Аватар
qwerryyy

Re: На Спа у Дома!

Мнениеот kauda » 04 Ное 2016, 16:09

Страхотна идея! Направо ти завидях! Може да използваш различни масла във ваната, а след това да приключваш процедурата с подходящ натурален скраб, или да си направиш освежаваща спа процедура с 2 капки кедрово масло се смесват с капка бергамотово, мандариново и грейпфрутово масло. Добавя се 1 супена лъжица масло от орех. Нанася се върху кожата в областта на деколтето, ръцете, гърдите, корема. :mrgreen:
Аватар
kauda

Re: На Спа у Дома!

Мнениеот Lisica » 04 Ное 2016, 16:50

Завиждам! Само това ще кажа, страхотно си го измислила с такива интересни терапии, според мен дори само ваната ти да е от вода без нищо друго, освен някое листо теменужки, може да си направиш страхотни процедури.
Аватар
Lisica

ПредишнаСледваща

Назад към Козметика и грим