Похвалете продукт, магазин, фирма или се оплачете от некоректно обслужване, некачествена стока, опит за измама. Споделете мнение или открийте отзив за продукт, услуга или институция.
Правила на форума
Добави отговор

Проблем с телефона - търся добър сервиз в София

28 Ное 2016, 00:41

Здравейте, съфорумници! От две седмици телефонът ми прави проблеми. Включва се, изключва се. Два часа е добре, после започва да забива. Дадох доста пари за него и не мога да го хвърля просто така. Гаранцията ми изтече преди месец и половина и се е видяло, че ще трябва да търся сервиз. Моля ви, дайте ми съвети за добър сервиз в София..

Re: Проблем с телефона

28 Ное 2016, 09:28

И като го рестартираш ли не се оправя? Моят правеше така и като го рестартирах, се оправи. Поизтрих някои неща от него също.

Re: Проблем с телефона - търся добър сервиз в София

28 Ное 2016, 13:54

Най-добре е да се свържеш с хората,които са ти от гаранцията. :)

28 Ное 2016, 20:45

След като гаранцията е изтекла, не мисля, че някой ще ѝ обърне внимание. Пробвай да го рестартираш, ако не се оправи го занеси на сервиз. Друго решение на виждам. Препоръчвам ти http://apple-service.biz/ , защото знам, че там правят безплатна диагностика. Успех, дано се оправи.

29 Ное 2016, 01:04

Със сигурност няма да ми обърнат внимание. В сряда ще отида до този сервиз, че утре съм много натоварена. Много ти благодаря :)
Добави отговор
Отиди на страница: