Избелване на зъбите - цена, препоръки, противопоказания - какво е важно да знаете

Re: Избелване на зъби

Мнениеот Memento » 14 Яну 2012, 20:01

Интересен метод заслужава си да се пробва. Спомням си обаче, че на времето зъболекарката ми казваше, че лимона бил по-вреден за зъбите дори и от захарта :?
Аватар
Memento

Re: Писалка за избелване на зъби.

Мнениеот ogi-smile » 06 Фев 2012, 14:38

Тези писалки за избелване, май повече вредят от колкото имат ефект... Много от продуктите, които се предлагат на пазара, не са с добро качество и наистина човек може да има проблеми след с разрушаване на емайла на зъбите най вече и то много бързооо
Аватар
ogi-smile

Мнениеот Memento » 06 Фев 2012, 14:53

Доста тънко ми се струва, може би има частичен ефект ама за тази цена едва ли е нещо сензационно :)
Аватар
Memento

Мнениеот ПетърВн » 10 Фев 2012, 11:02

Методът с редовно миена на зъбите със сода доказано има ефект и то голям. Не напразно има толкова много избелващи пасти за зъби с гранули къде е напълно възможно тези гранули да са обикновенна сода.
"Аз отхвърлям вашата реалност и я замествам с моя собствена" - Адам Савидж
ПетърВн

Мнениеот Hristo » 20 Мар 2012, 11:18

Мога да препоръчам ето този комплект. Сестра ми си го беше взела, зъбите и наистина изглеждаха по-добре от преди.... е не бяха снежно бели, но за тази цел има зъболекари ;)
Изображение
Hristo

Мнениеот miki » 20 Мар 2012, 12:07

Аз съм скептично настроена към избелването в домашни условия. В зъболекарския кабинет си е най-сигурно, въпреки че по принцип избелването нарушава здравината на зъбите. Говорила съм с моята зъболекарка по този въпрос, но тя категорично ми отказа избелване, защото моите далеч не са от най-здравите :mrgreen: Плюс това пия много кафе, което изобщо не е препоръчително. Ако има някакъв по-щадящ метод и аз бих опитала. Кой не иска да има красива усмивка :D
miki

Мнениеот Silvi » 21 Мар 2012, 12:35

bubulina написа:Използва се 2 пъти дневно. Цялото съдържание е около 3 мл и стига за една седмица, а ефект незнам кога трябва да има. може би след първото нанасяне.

Олееее една писалка за една седмица, а докато получим желания ефект колко време трябва да я ползваме?
Silvi

Мнениеот totka_lukanova » 21 Мар 2012, 16:38

Моите зъби също не са от най-здравите.Измивам ги с избелваща паста и до колкото се избелят, друго не предприемам.
totka_lukanova

Мнениеот borislav.bo » 22 Мар 2012, 15:44

А някой ползвал ли е този продукт или подобен, ако може да ми обясните как се използва. Правя вичко както е по указание, но , тези шини не умекват толкова и не се залепят за зъбите ми.
Изображение
borislav.bo

Мнениеот palechka » 26 Мар 2012, 12:33

Memento написа:Интересен метод заслужава си да се пробва. Спомням си обаче, че на времето зъболекарката ми казваше, че лимона бил по-вреден за зъбите дори и от захарта :?

И аз не съм много убедена, че лимона е удачен и безопасен метод. Киселината със сигурност ще окаже негативно влияние върху емайла на зъбите и дори може да доведе до появата на кариеси :idea:
palechka

ПредишнаСледваща

Назад към Мнения и въпроси на читатели, свързани със стоматологични заболявания