Пълна свобода за силния пол - всички теми, които вълнуват истинския мъж, без табута и критични женски коментари.
16 Фев 2017, 13:17
Мисля, че директните жени могат да бъдат и много загадъчни! Какво е това "животно", което е толкова открито и толкова директно, може да влуди един мъж!
Аз за себе си съм много директна с мъжете, не си увъртам езика, но когато разговарям с жени или с някой за неща, които не са лични, а свързани с работата ми, там увъртам толкова, че самата аз не мога да се позная.
20 Фев 2017, 16:54
На мен ми харесва, когато една жена е по-директна, направо разбиваща, не мислите ли? Винаги съм се възхищавала на такива смели жени и аз никога не съм могла да бъда такава.
07 Мар 2017, 12:57
Някой път е добре, когато имаш някоя жена да има ясна представа какво иска, да бъде директна и да казва право и ясно какво иска. Знаем всички, че всяка една жена има способността да я питаш "както става" и тя да ти отговори "Нищо". Затова е по-добре да попаднем на някоя, която ще има смелостта да ни каже какво иска право в очите. Но не във всеки момент пък е готино... :) изобщо ще си е страхотия.
08 Мар 2017, 17:13
В наши дни жените са равни с мъжете, но пък мистероиозните жени винаги ще са за предпочитане, а и по-притеснителните, по-милите, мъжете имат нужда да се грижата за жените и да ги покровителстват.
10 Мар 2017, 12:08
Като предпочитам директните хора от всички полове. Заобикалките само пречат на общуването между хората, толкова по-лесно е да се разбираме, когато си говорим точно, ясно и конкретно и казваме какво мислим. Искреността и директността трябва да се ценят определено.
10 Мар 2017, 12:34
nefertiti написа:Като предпочитам директните хора от всички полове. Заобикалките само пречат на общуването между хората, толкова по-лесно е да се разбираме, когато си говорим точно, ясно и конкретно и казваме какво мислим. Искреността и директността трябва да се ценят определено.

Абе в интимен план тея директни жени много могат да спекат ситуацията :)
10 Мар 2017, 13:35
Не усещате ли, че жените имам е едно постоянно желание да се доказваме, да ни се казва и изобщо да се определяме като специални? Мислите ли, че мъжете си задават въпроса "Проклятие или благословия са директните мъже"

това май ни е останалото от времената, когато жените са били "по-малко хора"
Всъщност не смятам, че мъжете се притесняват от нещо и че толкова ги е страх от жените,каквито и да са те.
10 Мар 2017, 16:10
fawla написа:Не усещате ли, че жените имам е едно постоянно желание да се доказваме, да ни се казва и изобщо да се определяме като специални? Мислите ли, че мъжете си задават въпроса "Проклятие или благословия са директните мъже"

това май ни е останалото от времената, когато жените са били "по-малко хора"
Всъщност не смятам, че мъжете се притесняват от нещо и че толкова ги е страх от жените,каквито и да са те.
Жените имаме по-голяма потребност да търсят психологическата страна на живота, докато при мъжете сякаш повече живеят първично и не им е необходимо да търсят различни гледни точки.
27 Юли 2017, 10:52
Може би с годините става п-сложно да се виждаш с такъв тип жена, толкова.. властна така да се каже.
08 Сеп 2017, 12:38
Зависи, ако не си държи устата затворена, когато трябва, няма как да не са проклятие. Всичко е въпрос на разумни граници на разумно държание. Има някои, които смятат, че е най-готино да са директни в компанията на много хора. Най-умно им се трува.