Избиране на телефон - съвети, препоръки, тънкости, уеб сайтове

Споделеното удоволствие - двойно удоволствие. Кулинарни постижения. шивашки талант, градинарски тайни и всичко, с което запълвате свободното си време.

Избиране на телефон - съвети, препоръки, тънкости, уеб сайтове

Мнениеот MGB » 26 Юни 2014, 10:55

Все по-често виждам млади хора, по-възрастни хора, дори деца закичени със смартфони, било то Айфон, последни модели на Самсунг и каквито се сетиш още, ама не мога да разбера за какво са им, аджеба, като не ги използват по предназначение? :o :roll: :mrgreen:

Децата играят глупави игрички, от които дори въображение не се развива, младите залагат на Вайбър и проверка на Фейсбук, а по-възрастните се тюхкат как да си въведат нов контакт в листа, ама и те да са смарт, да не останат по-назад :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Луди хора, чудя се консуматорското ли проговаря в големия процент хора, купуващи си смартфони, за да са непрестанно във фейсбук или какво...?
Хайде да задам въпроса така, за да не изглежда нападателно, кои са любимите ви мобилни приложения, които сте изтеглили на смартфона си и използвате наистина по предназначение? :roll:
MGB

Re: За какво са ви смартфони като не ги използвате като таки

Мнениеот Bambaa » 26 Юни 2014, 11:20

Честно казано си купих моя смартфон, най-вече заради навигацията, а и понеже съм доста колеблива винаги чеквам чичко Гугъл какво ще ми каже, преди да предприема покупка, да кажем ;) :P
Аватар
Bambaa

Мнениеот egida » 29 Юни 2014, 22:00

Толкова злоба и завист на едно място. Някой си се опитва да каже на всички какво да си купят/или да не си купят/ и за какво да го използват. Уникално!
egida

Мнениеот magda » 30 Юни 2014, 13:12

egida написа:Толкова злоба и завист на едно място. Някой си се опитва да каже на всички какво да си купят/или да не си купят/ и за какво да го използват. Уникално!

Не е много ясен коментарът ти, но да си призная, че моя го купих заради нета и хубавата камера, а така или иначе нашите пожелаха да ми купят, понеже всичките ми приятелки били със смартфони, съответно и аз вися във фейса по цял ден. Ама си е наистина неразбираемо на дете 3-ти клас да му купиш айфон, казвам го, защото виждам често такива :?
magda

Мнениеот MGB » 30 Юни 2014, 14:27

egida написа:Толкова злоба и завист на едно място. Някой си се опитва да каже на всички какво да си купят/или да не си купят/ и за какво да го използват. Уникално!

Не, egida, не е нито злоба, камо ли завист, щом всеки 3-ти има такива смартфон, значи всеки 3-ти може някак си да си го позволи, включително и аз и не аз съм тази, която се опитва да каже какво да си купуват. Нали се сещаш консуматорското мислене, каквото е и твоето явно - щом нямаш такъв телефон, значи си по-назад, както и родителите на magda, защото повечето й приятелки имали смартфони :idea: налагат ти да си купуваш неща, от които нямаш нужда, насаждат ти да ближеш чужди г****е, понеже няма да имаш достатъчно пари да си купиш такъв телефон, онакава плазма и куп простотии, от които половината ще ползваш за фейсбук и нищо друго и тогава - край, просто ще бъдеш отритнат от обществото без таблет, смартфон, плазма, лаптоп и PC накуп, а това е още по-тъжно, нали? :mrgreen:
MGB

Re: За какво са ви смартфони като не ги използвате като такива?

Мнениеот egida » 30 Юни 2014, 18:54

Сега и лаптопите забранихме, че и плазмите, за таблетите нищо не казвам. За какво ли са им на хората. Колко трябва да си ограничен, че да напишеш всичко това?
egida

Мнениеот MGB » 01 Юли 2014, 17:21

egida написа:Сега и лаптопите забранихме, че и плазмите, за таблетите нищо не казвам. За какво ли са им на хората. Колко трябва да си ограничен, че да напишеш всичко това?

Ти май пишеш без да четеш, ама за какво ти е?
Става въпрос за това да имаш всички тези играчки и за каква "забрана" въобще говориш :shock: :mrgreen: :mrgreen: странното е, че ти като не си ограничен явно нямаш други забавления освен джаджите и комплексите прикрепени към тях :mrgreen:
MGB

Мнениеот egida » 01 Юли 2014, 19:24

Джаджите отдавна са необходимост и за работа и за игра, ако щеш. Ако някой не може да се справи дори със смартфона си, е добре да се скрие някъде и да го изучи внимателно. Ако успее в това трудно дело, да продължи с нещо друго... с лаптопа да речем. Така ще свърши нещо добро, най-вече за себе си, а и за другите. Достатъчно е да се заеме със собственото си развитие, а не да обяснява колко са тъпи хората и какво точно им е излишно.
egida

Мнениеот ramimni » 02 Юли 2014, 12:19

Абе вие наред ли сте? Разбира се, че всеки си има глава на раменете и си избира до колко да ползва джаджи, ама недейте да давате непоискани съвети
ramimni

Мнениеот Blueberry » 07 Юли 2014, 14:20

Що за странен коментар, не ги ползвали по предназначение... Ами най-любимото ми и използвано приложение за смартфон е Фейсбук? По-смарт ще е фонът, ако ползва някое друго приложение от Плеймаркета ли?! Ще си купя какъвто си искам телефон и ще си го ползвам за каквото си искам! Ако искам ще чукам пържоли с него! Ба си, чак пък да ти казва някой какво да правиш с личните си вещи! :evil: Не е било горещо дълго време, но някои хора са прегрели сериозно! :mrgreen:
Аватар
Blueberry

Следваща

Назад към Хоби и развлечения