03 Ное 2011, 19:12
Проблема ми е че доста често имам ерекция и то до болка.Имам нормален сексуален живот и нямам други полови проблеми.Имам чувството че пениса ще ми се пръсне,често когато правя секс и имам такава ерекция мога да откарам доста дълго но почвам да не усещам нищо.Дали това е проблем и ако е моля за съвет ?
14 Ное 2011, 12:15
big boss написа:Проблема ми е че доста често имам ерекция и то до болка.Имам нормален сексуален живот и нямам други полови проблеми.Имам чувството че пениса ще ми се пръсне,често когато правя секс и имам такава ерекция мога да откарам доста дълго но почвам да не усещам нищо.Дали това е проблем и ако е моля за съвет ?
Не, че съм компетентна като жена, но искам да попитам освен във форума попита ли специалист за проблема?
14 Мар 2012, 14:04
Да.. най-добре такива неща към специалист... По принцип до колкот знам при възбуда не би трябвало да чувстваш болка.. поне приятеля ми не е споменавал:) Винаги ли си бил така или последно време.... най-добре отиди при уролог или сексолог - и аз не знам къде точно

Успех с ерекцията
14 Мар 2012, 15:58
big boss написа:Проблема ми е че доста често имам ерекция и то до болка.Имам нормален сексуален живот и нямам други полови проблеми.Имам чувството че пениса ще ми се пръсне,често когато правя секс и имам такава ерекция мога да откарам доста дълго но почвам да не усещам нищо.Дали това е проблем и ако е моля за съвет ?
http://medpedia.framar.bg/заболявания/мкб-n483-4/приапизъм
погледнете тук и успех!
12 Май 2012, 00:20
Проблема е,че имам ерекция която се проявява твърде често с лека болка. Приемах витамини, протеини, хранителни добавки,но ги спрях но проблема продължава. Моля за съвет
13 Май 2012, 08:17
Преди известно време претърпях травма и оттогава се появи този проблем. На нервна основа ли се дължи или на протеините които приемах или на нещо друго.
14 Май 2012, 10:55
Здравей, мисля, че е най-добре да се обърнеш към специалист - има секция във форума, която се казва Въпрос към специалиста. Информацията, получена оттам ще ти е най-полезна, а съветите най-точни