Определено се изкушавам да опитам. Знае ли някой дали може да ми помогне за болки в гърба и кръста и къде в Стара Загора мога да открия специалист по акупунктура, защото ми се струва леко страшно, някой непотвърден "майстор" да ме направи на игленик
Първото нещо, което трябва да направи човек преди да се подложи на акупунктура, е да намери добър специалист, защото ако попадне на някой "разбирач " може му усложни проблемите вместо да ги реши.
Имам мигрена,но дали мога да я излекувам с акупунктура? Пробвала съм с какви ли не традиционни методи, лекове и билки, но не помага. Препоръчайте ми моля някой специалист, все пак както sladko630 каза, не мога да се доверя на някой шарлатанин, който ще влоши състоянието ми.
Можете да си помогнете и сами чрез електро акупунктура. Новите апарати заместват иглите и могат да се използват у дома. Ако желаете повече информация по този въпрос и да се запознаете с уредите за електроакупунктура, можете да посетите офиса ни в гр. Стара Загора, бул. Цар Симеон Велики 170, вх.0, партер. Информация можете да намерите и в сайта ни: zdrave.alle.bg