Разкрасителни процедури и хитрините на женската красота
19 Апр 2011, 11:14
Всеки има своите достойнства и недостатъци. Някой приемат това спокойно, без да мамят или променят природата си, а някой искат да коригират себе си и са готови на всичко. Проблемът е в това, че на недостатъците се гледа доста субективно. Това, което ви се струва не красиво, може да се оценява по коренно различен начин от останалите. ;) Когато желаете да промените нещо в себе си и то радикално не бива да забравяте основното – backspace няма да има.

За това, какви са плюсовете и минусите на пластичната хирургия от вашата гледна точка, споделете тук!
»
Каква е разликата между оперативен и радиочестен лифтинг?
25 Апр 2011, 14:21
Честно казано, от доста време съм се решила да направя тази крачка. Знам, че няма връщане назад за това преди да предприема кардинални промени, ще се консултирам с такива, които са се подлагали на такава процедура. И смятам сега и тук е мястото да се включат повече потребители за да имам ясно становище, дали да се доверя на скалпела или не? Вие За или Против сте гръдните силиконовите импланти ?
08 Май 2011, 22:21
чувала съм, че вече ги докарват и откъм форма(не като балони), ама е и скъпичко
16 Май 2011, 16:07
perla197811 написа:чувала съм, че вече ги докарват и откъм форма(не като балони), ама е и скъпичко

Всичко зависи от импланитите, но не е за пренебрегване и майсторството на хирурга. Да скъпичко е, ако избереш качествени импланти с всички процедури ще ти излезе около 8-9 000 лева.
30 Окт 2011, 20:42
Какво мислите по въпроса? Една приятелка си направи бюст и много добре се получи. Аз не съм на мнението за непременно естествена красота. Има ли и други дами, които са се подложили на подобни процедури и доволни ли са от ефекта.
30 Окт 2011, 22:15
Аз бих се подложила след години, за да не позволя земното притегляне да повлияе на гърдите ми
31 Окт 2011, 13:14
valiart написа:Аз бих се подложила след години, за да не позволя земното притегляне да повлияе на гърдите ми

Земното притегляне е естествен процес, аз да ти кажа обичам да са естествени и нормални, не на дойна кравунка тип Милка. Дори леко да са ..... нали се сещаш пак ми харесват. Особено за цункане
29 Дек 2011, 10:00
kriskiss2001 написа:valiart написа:Аз бих се подложила след години, за да не позволя земното притегляне да повлияе на гърдите ми

Земното притегляне е естествен процес, аз да ти кажа обичам да са естествени и нормални, не на дойна кравунка тип Милка. Дори леко да са ..... нали се сещаш пак ми харесват. Особено за цункане

хахаха ама, че коментар
Дори леко да са ..... нали се сещаш пак ми харесват.
Може ли някой да се досеща, какво точно имаш предвид?
29 Дек 2011, 10:04
Много съм обезпокоена от последните новини за фалшиви импланти, за спукване на силикона . Някой ще каже ли малко повече да ми се разсеят опасенията.
29 Дек 2011, 10:11
Не бих се подложила на процедура с пълна анестезия.
Запълване на бръчици след време, хиалурон в устните- добре, евентуално корекция на вежди-да, но да не се включва скалпел.