Био и еко козметика и продукти - какво представляват?

Тук е мястото за въпроси, касаещи медицински и здравни теми, които споделяме помежду си.

Re: Био и еко козметика и продукти - какво представляват?

Мнениеот annamaria » 01 Апр 2015, 16:51

kauda написа:То никой не спори за качествена козметика, че я подкрепяме е много ясно, но като не можем да си я позволим трябва ли да се чувстваме виновни?

Разбира се, kauda, извинявам се ако така е прозвучало ;)
Не че и аз съм цъфнала и вързала, ама си взех ето това миналата седмица и съм много доволна, а е и много :) То като гледах другите био интимни душ гелове, нямаше разлика в цената :roll:
annamaria

Мнениеот Ваня Стойчева » 01 Апр 2015, 16:58

Аз ги харесвам био продуктите, вземам си някакви неща, но не гледам марката изобщо, после повтарям от същия магазин. Много харесвам хубавите сапуни, винаги са ми били слабост ;)
Аватар
Ваня Стойчева

Мнениеот annamaria » 01 Апр 2015, 17:19

Ваня Стойчева написа:Аз ги харесвам био продуктите, вземам си някакви неща, но не гледам марката изобщо, после повтарям от същия магазин. Много харесвам хубавите сапуни, винаги са ми били слабост ;)

Да, и аз се старая, колкото се може повече био продукти да използвам за себе си, било то за лице или тяло, както и за дома...А тези израелските нещо много се появиха в пространството напоследък...Засега съм само с интимния им душ гел, ще видим за другите продукти... А сапуни аз не използвам, нямам навика, а пък и все си мисля, че повече изсушават. Виждам, че има на Бентли голямо разнообразие на био щандовете, но не съм взимала, даже не съм се зачитала :roll:
annamaria

Мнениеот magda » 03 Апр 2015, 15:36

annamaria написа:
Ваня Стойчева написа:Аз ги харесвам био продуктите, вземам си някакви неща, но не гледам марката изобщо, после повтарям от същия магазин. Много харесвам хубавите сапуни, винаги са ми били слабост ;)

Да, и аз се старая, колкото се може повече био продукти да използвам за себе си, било то за лице или тяло, както и за дома...А тези израелските нещо много се появиха в пространството напоследък...Засега съм само с интимния им душ гел, ще видим за другите продукти... А сапуни аз не използвам, нямам навика, а пък и все си мисля, че повече изсушават. Виждам, че има на Бентли голямо разнообразие на био щандовете, но не съм взимала, даже не съм се зачитала :roll:

Добре като си купувате био продукти, защо не си вземате направо натурална козметика от сорта на кокосово масло, то е едно от най-универсалните, както и зехтин, не, че и там няма различни марки, ама поне няма да се чудите дали е тествано върху животни!
magda

Мнениеот Snejna » 03 Апр 2015, 15:42

Може да тестват зехтина дали ще се хареса на животните :lol: :lol: :lol:
Аватар
Snejna

Мнениеот renetka » 06 Апр 2015, 12:47

В интерес на истината съм пробвала кокосово масло за коса и тяло...това преди време и преди да почна да го ползвам за готвене :) Та, една приятелка се мацотеше едно море с с него и аз да пробвам - ми, не е моето, усештах миризмата и много ме дразнеше, докато не го измия от себе си... :roll:
renetka

Мнениеот rabotnata pchela » 06 Апр 2015, 13:04

Как може да те дразни миризмата на кокос, жестока е ;))
Аватар
rabotnata pchela

Мнениеот renetka » 06 Апр 2015, 13:26

rabotnata pchela написа:Как може да те дразни миризмата на кокос, жестока е ;))

Ми то не ми миришеше на кокос, а на мазнина просто :) Не знам...аз принципно съм с доста остро обоняние, което ми е проблем :mrgreen: Затова явно тези масла не мога да ги ползвам за тяло и коса...залагам на козметика :)
renetka

Мнениеот Kaya » 06 Апр 2015, 13:36

Ее, много е гадно, като усещаш така остро миризмите, затова не ти харесва, аз се мажа по лицето сега с кокосово масло и е много готино, но и слагам по малко де. ;)
Ако си знаете цената, значи се е налагало да я казвате на някого.
Аватар
Kaya

Мнениеот renetka » 07 Апр 2015, 12:25

Kaya написа:Ее, много е гадно, като усещаш така остро миризмите, затова не ти харесва, аз се мажа по лицето сега с кокосово масло и е много готино, но и слагам по малко де. ;)

Дааа...и аз малко бях сложила. Мисля, че същото лято пробвах и какаово - пак същото, полудявах. А някои от момичетата супер много си слагаха и даже много им харесваше как им мирише косата :roll: А освен това, вместо да ми се разресва косата повече, тя ставаше още по-заплетена :roll: Аз го имам и проблемът с втренчването и вманиачаването на тема миризми :? Затова за мен, колкото и да искам да ми е био, еко, натурално, готовите продукти, т.е лосиони и т.н. са по-добрият вариант :)
renetka

ПредишнаСледваща

Назад към Общи здравни теми