Био и еко козметика и продукти - какво представляват?

Тук е мястото за въпроси, касаещи медицински и здравни теми, които споделяме помежду си.

Re: Био и еко козметика и продукти - какво представляват?

Мнениеот annamaria » 07 Апр 2015, 15:28

Арганово съм си слагала на косата и странното беше, че най-хубаво ставаше като го сложа на влажна коса и не го измивам. Е, тук никой няма да оспори факта, че арганът не мирише много привлекателно, нали?

Сега проучвам някаквите мазила за стрии :roll: Ясно, че няма да стана като нова, и ясно, че няма да е нещо за 5 лева :) Някой да се похвали с някой продукт, от който да е доволен?
annamaria

Мнениеот Alexandrina » 23 Апр 2015, 15:06

kauda написа:То никой не спори за качествена козметика, че я подкрепяме е много ясно, но като не можем да си я позволим трябва ли да се чувстваме виновни?

Аз не познавам човек, който да може да си позволи всичко от а до я да му е супер качествено. Има и много неразумни цени на продукти, спор няма. Трябва си отбиране...
Alexandrina

Мнениеот rabotnata pchela » 23 Апр 2015, 15:12

Затова си се мажете със зехтин и да ви е мирна главата, хехе :lol:
Аватар
rabotnata pchela

Мнениеот Alexandrina » 23 Апр 2015, 16:04

rabotnata pchela написа:Затова си се мажете със зехтин и да ви е мирна главата, хехе :lol:

Не мисля, че зехтинът е чак толкова мултифункционален :roll:
Alexandrina

Мнениеот renetka » 24 Апр 2015, 10:45

Зехтинът замества лосиона, но все пак остават балсами, шампоани, душ гелове, маски, интимни душ гелове и т.н. ;)
renetka

Мнениеот rabotnata pchela » 24 Апр 2015, 10:48

Зехтинът може да се ползва за всякакво мазане. :) Иначе то и пастата си за зъби не можем да заменим. :roll:
Аватар
rabotnata pchela

Мнениеот renetka » 24 Апр 2015, 11:02

rabotnata pchela написа:Зехтинът може да се ползва за всякакво мазане. :) Иначе то и пастата си за зъби не можем да заменим. :roll:

За всякакво мазане чак :roll: Надали би си намазала лицето със зехтин вместо с крем и да си излезеш на работа/среща/парти така зехтинена :roll:
renetka

Мнениеот Snejna » 24 Апр 2015, 13:26

renetka написа:
rabotnata pchela написа:Зехтинът може да се ползва за всякакво мазане. :) Иначе то и пастата си за зъби не можем да заменим. :roll:

За всякакво мазане чак :roll: Надали би си намазала лицето със зехтин вместо с крем и да си излезеш на работа/среща/парти така зехтинена :roll:

Аз го мажа моето точно със зехтин, само че вечер разбира се. Не съм си вземала скъпа козметика, но само така спря да ми се бели кожата, иначе бях постоянно на люспи, което пък е още по-зле.
Аватар
Snejna

Мнениеот annamaria » 27 Апр 2015, 11:04

Нямам никакъв шанс със зехтина. Направо ще умра от миризмата, така че при мен си трябва козметика ;)
annamaria

Мнениеот Lollipop » 27 Апр 2015, 11:23

annamaria написа:Нямам никакъв шанс със зехтина. Направо ще умра от миризмата, така че при мен си трябва козметика ;)

Важното е да намериш своя начин, кокосовото масло също е добра възможност за лицето и ръцета, разбира се далеч не е икономично за цялото тяло. :)
Аватар
Lollipop

ПредишнаСледваща

Назад към Общи здравни теми