Бихте ли се развели, заради проблеми в секса? Има ли и други причини?

Вашите права, социална политика и законодателство. Никой от нас не е безгласна буква.

Re: Бихте ли се развели, заради проблеми в секса?

Мнениеот Atina_ » 09 Май 2018, 16:57

Гледам страшно много коментари от типа на "колко повърхностно, как така само заради секса".. Абе хора, вие чувате ли се какво приказвате? Та нали това е човекът, с който ще правиш секс до края на живота си. Ако не си пасвате сексуално, а във всички други неща да кажем да, то тогава какво ви различава от ужасно близки приятели? двама души, които се хранят заедно, спят заедно, ходят на почивки заедно, но не обичат да спят един с друг? че вие това можете да го правите и с майка си :lol:
Atina_

Мнениеот Stark » 14 Май 2018, 16:04

Наистина е много важно да се прави секс с половинката и за мен е важна прпичина да се разделим с някой , ако трябва. Макар че не се знае до колко не си пасват хората сексуално , може да е нещо дребно.
Аватар
Stark

Мнениеот sad » 18 Май 2018, 17:16

rabotnata pchela написа:
sad написа:Да,
сексът е съвсем съзнателна дейност и ако въпреки разговорите нещата не вървят съм склонна да си бия шута без окото да ми мигне.

Не би ли била склонна да премислиш и да се примириш с липсата на секс, или с нередовния да речем?

Не, в живота на мъжа липсата на секс е равносилна на тва да сме си съквартиранти. Аз може и да го карам само на гушкане и играчки, но ако искам съквартирант определено няма това да е човека. На теория върха на интимността (поради високата уязвимост на човека) е секса.
Аватар
sad

Мнениеот m0n4eto » 29 Май 2018, 15:40

При проблеми със секса в едно семейство вариантите са два - развод или любовник.
Аватар
m0n4eto

Мнениеот Malina » 30 Май 2018, 09:29

m0n4eto написа:При проблеми със секса в едно семейство вариантите са два - развод или любовник.

То едното води до другото, така или иначе. :roll:
Не искам просто да живея - искам първо да обичам, а между другото да живея!
Аватар
Malina

Мнениеот Dalia » 23 Юли 2018, 18:11

Може би... Млади сме още ако и сега имаме проблеми със секса, какво ще правим на 50-60. Докато е време всеки по пътя си. ЧЕ то любовник каква алтернатива е да живееш в лъжа. :roll:
Dalia

Мнениеот Mon_ton » 24 Юли 2018, 09:56

много зависи какви са проблемите, според мен, а и ако има иначе много силна емоционална връзка... доста трудно би могло да се вземе подобно решение.
Аватар
Mon_ton

Мнениеот ivan.stoqnov » 10 Сеп 2018, 17:35

Станни кометари чета тука. За единия секс да си разваляте семействата. А я си представете, че партньорът ви, в случая мъжът, тъй като чета все от него идват проблемите се разболее и сексът вече не е нещото, което му се отдава и какво ще го зарежете, щото да спите с него е все 1 да спите с майка си. Ей, тия изказвания направо ме убиват, а после любов трябвало да и има в една връзка, уважение... Дрън-дрън та пляс... Тук разбрах, че Сексът е основната градивна единица за сполучлив брак.
ivan.stoqnov

Мнениеот Lollipop » 11 Сеп 2018, 10:13

Двете неща сса различни, никой не споменава случаи, при които има заболяване и т.н. а примерно, ако мъжът по цял ден блее и неще да прави секс. :mrgreen:
Аватар
Lollipop

Мнениеот Dalia » 11 Сеп 2018, 17:18

Lollipop написа:Двете неща сса различни, никой не споменава случаи, при които има заболяване и т.н. а примерно, ако мъжът по цял ден блее и неще да прави секс. :mrgreen:

Аз за такъв мъж дето не иска да прави секс не съм и чувала, ама знам ли пък може и да има :lol: такова животно
Dalia

ПредишнаСледваща

Назад към Социални дейности