Правила на форума
Добави отговор

Re: Помощ - не правим достатъчно секс и не еякулира

12 Апр 2018, 13:29

Не разбирам какъв тогава е проблемът, ти си склонна да преглътнеш липсата на секс,след като се хвали с теб, след като "къде ще намериш друг", и след като той ти се радва, макар и не сексуално. Приемаш го и продължаваш и вече си част от едно нормално семейство на повечето българки, ти с твоя мъж, с който си разредена, да не би да си правила секс всеки ден.

14 Апр 2018, 00:25

Несъм се притеснила, че няма къде да намеря друг.Става въпрос за това, че сме от ,,вчера" и той бяга като от огън.Не сме женени с деца от сто години.До него лежи новото му гадже- руса,хубава, секси тяло, огромен естествен бюст, зеленоока и тн.Нор ално ли е?! Ами не е!

14 Апр 2018, 23:37

Амибившият ми мъж ме желаеше до последно след 14, години брак.Само че аз него не!!

15 Апр 2018, 19:19

Milata1234 написа:Несъм се притеснила, че няма къде да намеря друг.Става въпрос за това, че сме от ,,вчера" и той бяга като от огън.Не сме женени с деца от сто години.До него лежи новото му гадже- руса,хубава, секси тяло, огромен естествен бюст, зеленоока и тн.Нор ално ли е?! Ами не е!

Звучиш като неосъществената ми мечта...

15 Апр 2018, 22:35

Пенчо Кубадинский, Благодаря за милите думи...Би ми било приятно да си контактуваме,ако желаеш.

16 Апр 2018, 11:36

Ние каквото и да ти кажем не можем да ти помогнем, човек аси има своите причини, или говориш с него - или както и сама демонстрираш, преминаваш на следващия.

16 Апр 2018, 11:56

Milata1234 написа:Пенчо Кубадинский, Благодаря за милите думи...Би ми било приятно да си контактуваме,ако желаеш.

Ако искаш, пиши ми на лични. :cheers:

16 Апр 2018, 15:31

Айдееее, а аз си мислех, че в този форум сайтовете за запознанства не са на почит :lol: :lol: :lol:

16 Апр 2018, 16:37

Dipsy написа:Айдееее, а аз си мислех, че в този форум сайтовете за запознанства не са на почит :lol: :lol: :lol:

Завиждаш ли? :cheerleaderkid:

16 Апр 2018, 23:07

Хах, не виждам нищо лошо да си контактуваме.Рядко проявявам такова желание.По принцип не чатя с никой, дори и с приятелите ми...нямам нерви....но.....май завидя господинчото хихи...
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12