12 Апр 2018, 13:29
Не разбирам какъв тогава е проблемът, ти си склонна да преглътнеш липсата на секс,след като се хвали с теб, след като "къде ще намериш друг", и след като той ти се радва, макар и не сексуално. Приемаш го и продължаваш и вече си част от едно нормално семейство на повечето българки, ти с твоя мъж, с който си разредена, да не би да си правила секс всеки ден.
14 Апр 2018, 00:25
Несъм се притеснила, че няма къде да намеря друг.Става въпрос за това, че сме от ,,вчера" и той бяга като от огън.Не сме женени с деца от сто години.До него лежи новото му гадже- руса,хубава, секси тяло, огромен естествен бюст, зеленоока и тн.Нор ално ли е?! Ами не е!
14 Апр 2018, 23:37
Амибившият ми мъж ме желаеше до последно след 14, години брак.Само че аз него не!!
15 Апр 2018, 19:19
Milata1234 написа:Несъм се притеснила, че няма къде да намеря друг.Става въпрос за това, че сме от ,,вчера" и той бяга като от огън.Не сме женени с деца от сто години.До него лежи новото му гадже- руса,хубава, секси тяло, огромен естествен бюст, зеленоока и тн.Нор ално ли е?! Ами не е!
Звучиш като неосъществената ми мечта...
15 Апр 2018, 22:35
Пенчо Кубадинский, Благодаря за милите думи...Би ми било приятно да си контактуваме,ако желаеш.
16 Апр 2018, 11:36
Ние каквото и да ти кажем не можем да ти помогнем, човек аси има своите причини, или говориш с него - или както и сама демонстрираш, преминаваш на следващия.
16 Апр 2018, 11:56
Milata1234 написа:Пенчо Кубадинский, Благодаря за милите думи...Би ми било приятно да си контактуваме,ако желаеш.
Ако искаш, пиши ми на лични.
16 Апр 2018, 16:37
Завиждаш ли?
16 Апр 2018, 23:07
Хах, не виждам нищо лошо да си контактуваме.Рядко проявявам такова желание.По принцип не чатя с никой, дори и с приятелите ми...нямам нерви....но.....май завидя господинчото хихи...