За малките тайни на голямото самочувствие - дайте своето мнение за козметичните продукти.
24 Ное 2011, 23:05
Използвате ли някакъв гел за стягане на бюста, какъв и има ли ефект?
24 Ное 2011, 23:51
сиско написа:Използвате ли някакъв гел за стягане на бюста, какъв и има ли ефект?
Вземала съм си на Ейвън, но не мисля, че има по-различно действие от стандартния лосион за тяло:)
25 Ное 2011, 15:27
Не съм ползвала, просто защото мисля,че не би имало ефект по-различен от лосион за тяло!
25 Ное 2011, 21:33
За бюста крем едва ли ще помогне, по-скоро гимнастика. Гръдните мускули е добре да се тренират.
27 Ное 2011, 22:35
За гимнастиката е ясно, но си мислех, че може и някое кремче да включа, може би повече за стягане на кожата. Е, не се надявам на чудеса все пак
29 Ное 2011, 16:29
Няма как един крем да ти стегне бюста. Това е кожа и колкото и да искаме няма как да е толкова стегната особено на бюста. Затова наистина само упражнения за гърдите и толкова.
19 Мар 2012, 16:09
сиско написа:За гимнастиката е ясно, но си мислех, че може и някое кремче да включа, може би повече за стягане на кожата. Е, не се надявам на чудеса все пак

Аз използвам кремчето за стягане на бюста на Евелин и съм доволна. Използвам и термосерума, който е антицелулитен и също съм доволна. Естествено, че не може да се разчита само на тях, но комбинацията между спорт и козметика е по-успешна според мен
12 Дек 2012, 17:26
Аз ползвам Bust Lift Creme Modelage на Лиерак, поръчах го преди време от ягодка и съм доволна. Храня се здравословно, правя упражнения и комбинацията от това дава резултати при мен.