21 Апр 2012, 13:33
сиско написа:използвате ли душ гел и каква марка? Аз не мога да се къпа със сапун, защото започва да ме сърби навсякъде след това и затова използвам винаги душ-гел. Най-харесвам ароматите на Нивеа, а вие кои използвате?
21 Апр 2012, 14:37
mecana написа:сиско написа:използвате ли душ гел и каква марка? Аз не мога да се къпа със сапун, защото започва да ме сърби навсякъде след това и затова използвам винаги душ-гел. Най-харесвам ароматите на Нивеа, а вие кои използвате?
Сапуна прекалено много изсушава кожата и не е препоръчително да се използва. Дори за ръцете купувам течен сапун... Душ-гела ми е на Леокрема, с перлите. Скоро си го купих на някаква промоция с млякото за тяло и съм доволна
21 Апр 2012, 15:27
southernsun написа:mecana написа:сиско написа:използвате ли душ гел и каква марка? Аз не мога да се къпа със сапун, защото започва да ме сърби навсякъде след това и затова използвам винаги душ-гел. Най-харесвам ароматите на Нивеа, а вие кои използвате?
Сапуна прекалено много изсушава кожата и не е препоръчително да се използва. Дори за ръцете купувам течен сапун... Душ-гела ми е на Леокрема, с перлите. Скоро си го купих на някаква промоция с млякото за тяло и съм доволна
И на мен много ми се изсушава много кожата от сапуна и ми става една такава бяла и се лющи, а преди винаги със сапун си миех тялото. Много съм доволна от душ-гела на Адидас, много силно ароматизира кожата и ухае дълго след къпане.
04 Юни 2012, 16:12
08 Юни 2012, 09:18
rony_80 написа:Моят душ гел е на GOSH и не бих го сменила за нищо на светаРазкошен е, а кожата продължава да ухае още дълго време след това
20 Юни 2012, 10:48
bobito написа:rony_80 написа:Моят душ гел е на GOSH и не бих го сменила за нищо на светаРазкошен е, а кожата продължава да ухае още дълго време след това
Мъжа ми използва продуктите на GOSH и е много доволен. Това не е ли мъжка серия? Неговия душ гел е на същата марка, но класическия, а този на снимката явно е нов - ще му го покажа, а може и да го изненадам, когато свърши този вкъщи:) Съгласна съм, че ухае много приятно и от време на време се възползвам от негоИма някои мъжки аромати, които харесвам, а с по-свежите дори се парфюмирам
21 Юни 2012, 16:33
16 Юли 2012, 14:30
16 Юли 2012, 15:40
max805 написа:от близо 2 години насам ползвам само на Ейвън душ геловете,преди това залагах на palmoliveособено този с маслините малееееее кеффф
25 Юли 2012, 15:10