Полезни съвети и практични идеи за дома и градината
Правила на форума
Добави отговор

Re: Какво си пожелахте за Коледа?

30 Сеп 2014, 15:49

Щастие и успех!

27 Ное 2014, 14:42

Сякаш само здраве ми трябва - за мен и семейството ми! Останалото все някак ще се нареди :)

27 Ное 2014, 15:48

Добре де, като изключим здравето, което всички искаме, защото останалото се купува с пари, пък те се изкарват, искам и всичко, което ми липсва! :) Не е много, нова къща, нова кола, обзавеждане, хиляда хиляди кухненски уреди и най-вече сокоизтисквачка :lol: :lol: :lol:

27 Ное 2014, 16:06

Пожелах си да намеря любовта най-накрая :oops:

27 Ное 2014, 17:08

Не много, не много, в по-предишен пост ясно са го показали - само кола, къща с басейн, 3 руси дечица и поне 6-7 сейфа в банката, че разбрах, сумата вътре да не надвишавала 50 000 :lol: :lol:

Правите ли подарък за Коледа на класната на децата си?

28 Ное 2017, 16:20

Когато аз бях ученичка, пари за подарък на класната събирахме само за завършването. Сега - за Коледа, за Осми март, дори за рождения й ден имаше предложение. Не че съм стисната, но някакси ми изглежда като форма на подмазване. Мисля, че децата ни трябва всеки ден да показват своето уважение чрез поведението си, а не чрез подаръци. Вие как мислите?

Re: Правите ли подарък за Коледа на класната на децата си?

28 Ное 2017, 18:15

Не помня за миналата година, но май бяхме взели нещо дребно, с парите от касата, допълнитлени не са събирани. Може би беще нещо не по-скъпо от 10 лв. но пък са две госпожи. Утре имаме родителска среща, та ще видим. Излишно ми е и на мен, особено, че обикновено едни и същи родители "се сещат" - разбирайте касиерите и едни и същи обсъждат какъв да ае подаръка. Имат няккаво чувство за собственост, защото явно, се познават с госпожата.
Но и за мен е излишно, подаряваме на децата и толкова - което да си призная също ми е излишно.

29 Ное 2017, 10:56

Родителите напоследък се извратиха и постоянно купуват ли купуват. Не е нормално това нещо, не може постоянно да се вземат подаръци на учители, лелки, госпожи и подобни.
Децата, ако решат, нека да направят някоя друга картичка или нещо подобно, в наши дни за всяко нещо подаръци, ай сиктир!

29 Ное 2017, 12:46

нямам против, ако съберем обаче по 1 лев, а не да се дават луди пари. Може спокойно да се купи нещо красиво и коледно за 20 лева.

30 Ное 2017, 10:55

Само тая година, защото са абитуриенти, иначе досега не се е случвало да им подарявам каквото и да е било.
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8