Полезни съвети и практични идеи за дома и градината
01 Дек 2017, 10:33
Събираме пари заподаръци на учителките в детската градина, вие за училище питате, тогава асигурно ще им купуваме апартаменти. За Коледа сме щели да им вземаме спа почивка за един уикенд на двете, събираме по 15 лева. Отдено за коледните подаръци на децата... абе.. коледата не е това, което беше.
01 Дек 2017, 10:45
silver933 написа:Събираме пари заподаръци на учителките в детската градина, вие за училище питате, тогава асигурно ще им купуваме апартаменти. За Коледа сме щели да им вземаме спа почивка за един уикенд на двете, събираме по 15 лева. Отдено за коледните подаръци на децата... абе.. коледата не е това, което беше.

Ужас! Не знам какво е това подмазване, какво е това чудо! И ние сме били ученици и на градини сме ходели, такова нещо е нямало, аз нямам спомен постоянно да са се събирали пари и да са се купували подаръци на учителите. Лошо няма - в последната година, когато се разделят с учителя си да му купят нещо, но така не съм съгласна изобщо. И родителите не се усещат, и сами са виновни, защото и учителите започват да очакват, като всеки нормален човек.
02 Дек 2017, 20:08
Не правим... за щастие. Вижса ми се прекалено. Може маюко по-сериозно, възрастните могат да покажат уважението си по друг начин.
08 Дек 2017, 11:15
Какво лошо има да им съберете по 2 лева и да им вземете нещо символично, с което да им пожелаете хубави празници?
18 Дек 2017, 14:35
Не виждам лошо, ако това е инициатива на децата да направят ръчно нещо, но да се събират пари от амбициозни родители, искащи тяхното дете да е по-харесвано съм против.
20 Дек 2017, 11:09
излишно е, ние на времето не сме подарявали подаръци, сега постоянно някой се опитва да наложи постоянно подаряване, което не ми се струва нормално.

Да получат нещо, направено от децата - като картичка, рисунка - да, ама да се събират пари съм против. И все пак, всички дават пари като луди.
18 Ное 2018, 09:41
Много ми харесва идеята цялто семейство да е облечено еднакво и искам за Коледа да си подарим такива дрехи -за мен, мъжа ми и детето. Знаете ли дали в България се предлагат и ако да, от къде мога да поръчам или купя?
На вас харесва ли ви тази мода в блеклото?
18 Ное 2018, 09:51
Честно, не разбирам това желание да са облечени всички членове на семейството еднакво

За мен това е загуба на идентичност или опит на родителя да покаже колко сплотени са вкъщи, та чак и дрехите са еднакви. Надявам се не ми се сърдиш
, Петя, просто не ми допада и определено ми е странно.
18 Ное 2018, 09:54
На мен пък ми харесва, макар да нямам деца. Виждала съм такива фотосесии на приятелки, готино е!
Във ФБима страница на Terra Caelli - там предлагат такива дрехи, можеш да им пишеш, ама сигурно за Коледа вече имат доста работа, не знам...
18 Ное 2018, 10:03
Вижте и в olx, мисля че съм мяркала.
Иначе не ми е по вкусанещо, защо трябва да сме еднакви, нали сме отделни личности. Но всеки е свободен сам да решава.