Отзиви за Цитросепт - природен антибиотик

Витамини и минерали, диетични и други храни - всичко, което допринася за добрия външен вид и перфектно здраве.

Отзиви за Цитросепт - природен антибиотик

Мнениеот Ivaylo » 28 Ное 2011, 11:52

Цитросепт е уникален природен продукт с широк спектър на действие!
Можете да научите повече тук, но нека ви срещнем с хората, които са купили този продукт и са споделили мнението си за него. Публикуваме отзивите дословно, с желанието да запазим автентичността на мненията. Ето защо в цитираните писма можете да се натъкнете на някои неточности относно медицински термини, диагнози, начина на приложение на Цитросепт или на други продукти. Те на са от решаващо значение, но все пак ние сме длъжни да ви посъветваме: за по-добри резултати преди да започнете лечението се консултирайте с вашия лекар! В случай на нужда нашият консултант д-р Петър Христов може да даде отговор на вашите въпроси. (Д-р Петър Христов е специалист, невролог с дългогодишен стаж в областта на нетрадиционната медицина: акупунктура, мануална терапия, хомеопатия, билколечение, хранителни добавки). Задайте вашия въпрос лично на тел. 0887671357

Разкошно лекарство! Аз честичко боледувах от грипове, настинки, но с Цитросепт се чувствам чудесно. Освен това много ми помогна и за венците.
Мария Дончева
С. Узунджово, Хасковско, тел. 03710 352

Ревматоиден полиартрит – от 1-2 години имам болки в лакътя, тазобедрените стави и малки стави, от един месец пия Цитросепт – 3Х9 капки и се чувствам много по-добре, едната ръка вече не ме боли никак.
Милка Дейнова Казашка на 54г.
Гр. Видин
ЖК Петко Каравелов бл. 11 вх.А ап №_

 В момента лекувам бронхопневмония от силна простуда с хрема и кашлица, а също и цистит. Всичко това отзвучава още от първата опаковка капки Цитросепт.
Второ писмо:
В момента лекувам болна жлъчка, болки в ушите, и висок холестерол. От второто шишенце болките отзвучаха и холестеролът намаля с една единица, но ще продължавам още 5 месеца.
Атанаска Николова Попска
5600 гр Троян обл. Ловешка
ул. Яворов №2а
тел 0670 2 71 76

Уважаеми д-р Христов,
Нямам думи, с които да изкажа възхищението си от норвежките капки Цитросепт. Пушачка съм и от пет години бях с възпалено гърло, но нищо не ми помагаше за излекуването. С тези капки за един месец проблемът ми изчезна. Едновременно с това си оправих и гъбичките по ноктите.
Съпругът ми имаше пърхут по главата, от който се образуваха струпеи – с тези капки се оправи и неговия проблем.
Ползваме го и профилактично, сега, през зимния сезон, при леко неразположение, настинка, хрема – невероятен ефект, веднага пресича всякакъв възпалителен процес.
Василка Господинова Николова
Гр. Нови Пазар – обл. Шумен
Ул. “Л. Каравелов” № 15 ет.1 ап. 1
Дом. Тел. – 05372414
Сл. - 05372021

След настинка в студеното и влажно време се почувствах много зле, заболя ме гърло, подуха ми се лимфите, болки чак към ушите, не мога да преглъщам, вдигнах температура, доста неприятно. Бях се начела от в-к Доктор за норвежките капки Цитросепт и бях си ги купила преди два-три дни. Реших да ги взема вечерта, а на сутринта да ходя на лекари и по аптеките. Няма да ви казвам, че просто на сутринта като станах и болките ги нямаше и забравих, че трябва да ходя на лекар и по аптеките за фервекс, аспирин и други. Та така лично се уверих, че имаш ли Цитросепт имаш цяла аптека вкъщи и затова редовно ще го пия.
София 1151 Горни Лозен
Ул. Кирил и Методи №1
9926511
Мариана Тодорова Симеонова

Ползвам Цитросепт почти пет месеца, нося го в дамската си чанта като необходимост. Започнах с по няколко капки на ден за проба. После увеличих дозата до 30 капки. Още през първата седмица отчетох, че проблемите ми със синузита значително намаляха, венците ми спряха да кървят. Особено благоприятно действие има върху стомашно-чревния ми тракт, успокоява възпалената лигавица на червата. Повлиява благоприятно и жлъчната дискинезия. Когато нямам сериозни проблеми пия по 5-10 капки профилактично, а ако нещо започне да ме притеснява увеличавам дозата. Давам го и на членовете на моето семейство. Препоръчвам го и на приятели, които също имат положителни отзиви. Препоръчвам Цитросепт на всички, които не са го опитали, пробвайте, няма да останете разочаровани!
Донка Баджелова
Гр. Казанлък
Ул. “И. Шишман” №36 вх. “д” ап. 75
Тел. 4-84-78

Благодаря на Господ че ви има - от вас разбрах за норвежкото лекарство! Носът ми бе вечно запушен, в гърлото като че имаше чуждо тяло. Започнах да слагам в носа по 2 капки разтвор на Цитросепт и да пия по 20 капки на ден. Почувствах голямо облекчение!
Хр. Катранова
п.к. 3258 с. Соколаре
обл. Враца

Искам да кажа че Цитросепт е много ценно нещо. Две летни вълни от грип и една есенна ни отминаха докато вземахме Цитросепт. После спряхме да го вземаме и четвъртата ни нападна, преболедувахме със силна кашлица. Накрая се оправихме с отвара от овесени ядки – гореща. Цитросепт дигна от легло също и моя син, който спеше по 20 часа на денонощие от силно злокобно лекарство против шизофрения, и как го разкраси! Но на самата болест (слухови халюцинации) Цитросепт не помага.
Гр. Ямбол 8600
Валентина Лоскот Иванова
ЖК “Зорница” бл.3 вх. “в” ап. 26
Тел (046) 4 41 31

Желая да изразя радостта си че излекувах гъбички в ушите, от които страдах близо двадесет години. И разбира се – чрез Цитросепт.
Гр. Варна 9000
Митка Желязкова Димитрова
Ул. “ген. Г. Попов” бл. 25 вх. “б” ет. 2 ап. 69

06-01-2004 г.
Една нощ през месец май 2003 г. ме събуди силен сърбеж с обриви по цялото тяло във вид на съцветия по 3-4 на куп. Лекарката ми предписа алергозан 3Х1 тв. и мазило алергозан, за храна ме посъветва да съм на строга диета – само плодове и зеленчуци, без ягоди. С тази диета се хранех почти 3 месеца, но алергията си продължаваше, нощем ме събуждаха обривите, които започвах да мажа, но се появяваха нови. Така прекарвах по 1-2 часа по време на най-сладкия си сън, нямах апетит, отслабнах и ето – ново заболяване: от пъпа към дясното подребрие се появиха тъмночервени петна с мехури по средата. Отидох на лекар и ми казаха: херпес зостер с действие 1 година, заразен. Лечение: тетрациклин – паста за мазане, вит. В комплекс, пиех ги всички, но резултат – слаб. На помощ ми дойде в-к “Доктор”, намерих указанията на д-р Христов за лечението на алергията с Цитросепт, лекуваше се и херпес зостер. Купих си две опаковки и отпочнах 3Х5 к. дневно, а после 3Х10 капки до изчерпване. След изчерпване на първия флакон алегргията изчезна, мехурите се развалиха и на тяхно място се образуваха корички кафяви. Червения цват на кожата се прошари, доизчерпване на всичкия Цитросепт кожата ми почти се изчисти, коричките опадаха и след две седмици всичко изчезна.
Днес няма ни следа то алергията и от херпес зостера. Диета не спазвам.
с. Градешница код 3074
Врачанско
ул. “Манастирска” № 21
Спас Статков Игнатов

Капките Цитросепт – универсално норвежко лекарство с изключителни лечебни качества и отличен ефект за моя ревматоиден артрит. Имах силна скованост и втвърдяване по ставите на ръцете и краката. Сега се чувствам добре за двуседмично лечение. На синът ми помогна за херпесите, които са много упорити и се появяват при започване на есента. Гърлото ме боли, особено през зимата, сега вече не ме боли. Имах бяло течение – тотално спря, а бе с една дума уникален Цитросепт. Поздравявам хората, които са го създали.
Гр. Пловдив 4023
ЖК “Тракия” бл. 34 вх. “А” ет 5 ап. 19
Величка Терзийска
Сега телефона ни е 032 823557

Аз съм с диагноза рак на гърдата и фрактура на лява раменна кост с метална остеосинтеза, с трайно намалена работоспособност 84%. След операцията ограничени болезнени движения в областта на лява раменна става (скъсяване на лява ръка с 2 см.). Откакто употребявам Цитросепт възпалителните процеси в лявата ми ръка вече ги няма, мога да правя безболезнени движения, дори започнах да плета на една кука разни милета. Преди да започна да пия Цитросепта си местех лявата ръка с дясната, изпитвах остри болки, които ми повишаваха кръвното, бях постоянно в лошо настроение, защото му болеше. ...Вече забравих за операцията и имам желание за работа макар че съм на 60 години. С две думи, ето какво направи Цитросепта:
1. отстрани възпалителния процес на лявата ми раменна кост
2. движенията ми са по-големи и безболезнени
3. стабилизира ми имунната система и нямам нужда да си бия ваксина против грип
4. жизнена съм и не мисля за лошата болест, която ме сполетя.,
5. отлично контактувам с непознати, не изпитвам страх както преди.
6. спя спокойно без хапчета за сън
7. и си позволявам по едно кафе
8. нямам кръвно налягане.
Желая на всички които не са опитали Цитросепт да го опитат, защото е златно лекарство за всеки и всички. Ако някой желае може да се свърже с мен.
7057 с. Николово
Русенска
Ул. “Опълченска” №44 Стина Георгиева Начева
GSM: 0889864215
20-01-2004 с. Николово

Цитросепт е вълшебно лекарство, ползваме го семейно: аз страдах от непоносими гъбички по ноктите, които дълго лекувах с най-различни лекарства, но само Цитросепт ми помогна; съпругът ми го пие, защото прекара лек мозъчен инсулт и имаше ужасно главоболие, но след един месец с Цитросепт главоболието изчезна, чувства се по-жизнен и с по-голямо самочувствие. Продължаваме да ги пием за по-добро здраве.
Румяна Ат. Бакалова
Гр. Д. Оряховица 5130
Обл. В. Търново
Ул. “Ал. Стамболийски” №16
Тел. 96173 27 16

Цитросепт ми помогна при косопада, който имах от близо 3 години. Още след първото втриване на капки от Цитросепт в чиста коса, косопадът ми спря. Косата ми се задържа чиста по-дълго време.
Лилия Атанасова
Кв. “Владиславово” 9023
Бл. 307 вх. 11 ап. 57
Гр. Варна
Тел 052 462648

Завербува ме лечението му за кожни заболявания, възпаления на венците, пародонтоза, почистване на лицето, стомашно чревни заболявания.
Първата опаковка от десет милилитра закупих през месец ноември. След третия ден се почувствах много добре, в смисъл никакво главоболие, без болки в ставите и стомаха, с една дума бях друг човек. Това трая една седмица след като свършиха капките. След десет дни повторих дозата като наблегнах на външно лечение (мазане за екзема и болни венци). Докато го използвах беше добре, но за кратко време. При първа възможност ще закупя трета опаковка, но за кожните си заболявания. Убедена съм че ще се излекувам, но ако го използвам поне един месец, това ми е най-болното място и от много години.
7800 гр. Попово
ул. “Мара Тасева” №55 ет. 8 ап. 23
Бисерка Ненова Иванова
Тел. 060828872

На 40 години съм и се казвам Радка Димитрова. Преди 13 години почина съпругът ми и ме остави с две малки дечица – на 7г. И на 2 г. От ежедневните трудности с които съм безсилна да се справям сама за 13 години 60% от косата ми окапа. Ходих по кожни лекари, направиха ми пълни изследвания, и за щитовидната жлеза, и хормони, а бе всичко. С какви ли не лосиони си мазах косата, пих Ривалид и още няколко вида хапчета против косопад, но уви – леко затишие и край. Имах страхотно хормонално нарушение, само някой да ми направи забележка и при най-малкия ежедневен стрес аз получавам кръвоизливи. Прочетох във в-к Доктор за този Цитросепт, прежалих 17.50 и започнах упорито да си мажа косата. Наистина косата ми спря да капе. Исках да повторя процедурата, но като отидох в аптеката, Цитросепт вече е 28 лв., за което не мога да си го позволя на финансовото положение. Добре че беше този Цитросепт досега сигурно щях да оплешивея. Благодаря!
Исперих – 7400
Обл. Разград
ЖК “Васил Априлов”бл.7 вх.”В” ап. 15
Радка Димитрова


Лекувах алергия (домашен прах, библиотечен прах и микрокърлежи) от пет години. Две години с медикаменти и последните три с алергени. От месец август 2003 година използвам Цитросепт. Спрях алергените и забравих проблемите. Освен за пиене го използвам и за мазане – акне и гъбички – с него стават чудеса, действа и при простудни заболявания!
Ирена Николова Николова – 21 г.
Ул. П. Рогозаров №6
Ловеч 5504
Дом. Тел. 068 4 85 84

При мен случая е следния: научих за морските кристали, морските алги и ползвах водата им. Към нея прибавям по 5 капки Цитросепт (на три приема) и чудото стана!!! (и то само след три месеца, а до шестте месеца на цялата терапия има още време!). Кръвното ми налягане от 160-170 спадна на 127 \ 71-80. Чувствам се много добре работя в двора по шест часа, а това е много за моята възраст – 76 години.
Иван Върбанов Енев
9126 с. Дъбравино
Варненско

Аз се интересувах най-вече от ефикасно средство за лечение на пародонтоза. От 3-4 години имах кървене на венците и венечни джобове. Една година не обръщах внимание на проблема си и едва след постъпване в медицинския колеж във Варна изучавайки анатомия и физиология разбрах, че пародонтозата е изключително коварно и сериозно заболяване. Тогава започнах да прилагам билкови рецепти, с които имах успех – кървенето почти спря, но от време на време имах болки и личащи джобове. След като прочетох за Цитросепт веднага си го купих. Майка ми също е много зле със зъбите. Само след няколко дни използване на продукта, кървенето спря напълно, а след един месец болките изчезнаха, а джобовете се затвориха. По принцип имах леки болки в гърлото, които само след няколко дни изчезнаха. За нас Цитросепт е универсално средство с вълшебни качества.
Росица Димитрова Тодорова
Кв. “Левски” ул. “Петър Райчев”
Бл. 36 вх. “В” ет. 4 ап. 58
9010 Варна

Уверила съм се сама в лечебните свойства на този природен продукт.
Щом Цитросепт приемаш ти
Забравяш болести беди!!!
Пожелавам на всички, които имат проблеми да могат да си закупят от този прекрасен продукт и да се радват на добро здраве!!!
Люси Цветанова Найденова
Гр. Троян
Кс. “Черногор” №12 вх. “А” ап. №6
Тел. 067033448

За да опиша лечебното действие на Цитросепт върху моя организъм, първо трябва да съобщя болестите които имам до този момент. Преди пет години съм оперирана от рак на дебелото черво. Имам много напреднала остеопороза с няколко счупвания и изкуствена тазобедрена става. От години страдам от синузит и артрит. Започнах да пия Цитросепт от 1-ви ноември 2003. на 15-ия ден получих остра очистителна криза на правото черво – болки при сядане и в легнало положение. След седмица болките изчезнаха. Следващата криза започна след месец – много остри артритни болки, най-вече в двете ръце.. започна и обилно отделяне на секрет от синусите, което продължава още.
В момента, три месеца след приемане на Цитросепт нямам оплаквания, но смятам да продължавам да го пия профилактично. Започнах да го рекламирам на приятели, роднини и колеги. Най-близката ми приятелка вече го пие и се надявам, че ще и помогне.
09-02-2004
с уважение: арх. С. Баева
София 1680
Кв. “Красно село”
Бул. “Гоце Делчев” 54 бл. 15 –“А”, вход единствен
Ет. ІІ ап. 5
Синневия Борисова Баева
Тел. 596631

Очарован съм от широкоспектърното действие на Цитросепта. Самия аз съм го ползвал против пърхот, гъбички и херпес. След няколко процедури заболяването изчезва и повече не се появява. На много хора съм го препоръчвал, станал съм нещо като ваш доброволен дистрибутор за Хасково.
Гр. Хасково 6300
Ул. “Одрин” 18 вх. “А” ет VІ ап. 23
Ф. Александров

Уважаеми д-р Христов,
пише ви гражданка от гр.Русе. Казвам се Анка Пенева Димитрова, на 59 години съм, инвалид. Искам да споделя по-подробно за мощната целебна сила, която получих, след като изпих две опаковки Цитросепт от 10 мл.
Имах дългогодишен шум в ушите, значително намаля, мъчеха ме ранички в носа (незнайно от какво бяха се появили), изчезнаха. Изчезна и проблемът с гърлото (трудно прегръщах) Всяка зима боледувах от грип, но тази се опазих (капките изпих през месец декември 2003). Страдах от остри болки в корема (по-точно в червата), които също изчезнаха. Имах отоци по краката – вече нямам, Усещах “пукания” в костите – и това изчезна. С две думи чувствам прилив на сили, лекота в гърдите си. Искам да ви кажа, че аз приемам от няколко години четири вида лекарства, тъй като имам много заболявания (видно е от решението на ТЕЛК), но след като изпих капките Цитросепт, усетих живителната сила, която се вля в тялото ми.
Много са ценни тези капки и съжалявам, че не мога да си ги купувам по-редовно, тъй като в аптеките в града ни една опаковка от 10 мл. Струва между 16-18 лева.
С поздрав и уважение: А. Димитрова
08-02-2004 гр. Русе
Гр. Русе 7013
Бул.”Липник” № 82 вх. “Г” ет. І
Анка Пенева Димитрова
Тел. 44-41-64

Д-р Христов,
предлагам Ви моя личен опит за лечение на Рак на кожата с Цитросепт.
На крака ми се появиха три тъмни петна с втвърдяване и болезненост при опипване. На прегледа лекарят ми констатира Меланом или рак на кожата и ми предложи операция. Тъй като се опасявах от разсейки аз реших да опитам лечение със Цитросепт, който приемах с три лъжици кисело мляко 15 минути след храна. Едновременно с това спазвах и диета като редовно приемах пресни плодове и зеленчуци (моркови, кисело зеле, доматен сок, лук, чесън) мед, кисело мляко, жито, картофи и тикви. С това целях да си пречистя кръвта от токсични отпадъци. След една седмица тъмните петна изчезнаха, но аз продължих да приемам Цитросепт и да спазвам диета още един месец. Предполагам, че основната причина за рак на кожата са нарушени функции на черния дроб, тъй като имах тежест в областта на черния дроб.
С уважение: Христо К. Пейчев
Гр. Априлци
Кв. “Видима”
Ловешко
Коментар на д-р Христов: В Цитросепт се съдържа голямо количество биофлавоноиди, а при редица изследвания на японски и немски учени показват цитотоксичен ефект – т. е. унищожават колонии от ракови клетки ин витро (т. е. в лабораторни условия). Ние по никакъв начин не се съмняваме в искреността на г-н Пейчев, но тъй като нямаме документирано доказателство, че в този случай се е касаело именно за Меланома малигнум, не можем със сигурност да потвърдим, че Цитросепт лекува рак на кожата, още повече за такъв кратък срок. Ето защо не можем да си позволим да окуражаваме евентуалните пациенти да загърбят изцяло лечението провеждано от стандартната медицина и да разчитат само на Цитросепт. При всички случаи обаче, можем да твърдим, че със своите силни антиоксидантни качества, със своя цитотоксичен ефект и със свойството си да свързва йони на тежки метали, като по този начин ги обезврежда, Цитросепт се нарежда сред едни от най-ценните средства за профилактика и борба с раковите заболявания, при това абсолютно безвредно!

Цитросепт, Цитросепт, ти си сладък като мед!
Аз изпитах божествения ефект като изпих една опаковка. Имам хроничен пионефрит и често правех една фебрилна ниска температура. Той е много горчив, но аз го разтварях за 10 минути в 100 гр. прясно или кисело мляко и така пиех по 20 капки три пъти на ден.
Внука ми беше болен от бронхопневмония с 39 градуса и той се излекува с една опаковка Цитросепт. Внучката ми имаше силна хрема и тя се излекува с вълшебния Цитросепт, като си капеше по две капки в малко вода, защото е много силен.
Лиляна Георгиева Хасъмска
Ул. “Ас. Златаров” №43
Гр. Плевен
Тел. 7 54 60

д-р Христов,
Аз съм на 62 години и се казвам Николина Кьосева от Русенското село Полско Косово, където работих като учителка 30 г. В момента живея в Лясковец В.Търновско. Вдовица съм.
Прочетох за норвежките капки, имах много заболявания и реших да се лекувам и с тях. Посъветвах се със сърдечната си лекарка и тя ми разреши да опитам. Посъветва ме да спазя условието – да има 2 часа разстояние от приема на сърдечните лекарства и Цитросепта. Започнах да го пия на 1- ІХ- 2003 и реших да ги пия три месеца пред вид многото си заболявания. Аз съм сърдечно болна със следните сърд. увреждания:
1. ревматична клапна болест.
2. стеноза на митралната клапа с недостатъчност
3. пристъпно предсърдно мъждене
4. сърдечна недостатъчност
5. сърдечен задух
ІІ. Прегъната жлъчка
ІІІ. Три инсулта (лява ръка, ляв крак) – 1995, 1997, 1999
ІV. Базедова болест от м. Май 2003 г. Вече съм в норма, но лекарствата ми не са спрени
V. Фарингит
VІ. Мигрена

В момента съм само на сърдечни лекарства: корвитол 2Х1/2 тб. от 50 мг.; ланитоп 1и 1/2 тб.; пропастад 2Х1/2 тб. от 300 мг.; диуретидин 1 тб. дневно; паматон 2Х1 тб.; синтром – по схема.
Ето и резултатите – какви болести аз успях да излекувам. В края на първия месец ми се оправи кръвта (сгъстяваше се), а сега се разреди, спряха ми болките в краката (имах ставен ревматизъм), запека се оправи и фарингита. Имах задух, но в края на първия месец се оправих.
След втория месец на вземане на капките (3Х10 капки) се оправи и холестерола: падна от 9.9 на 6.9 (без да съм вземала допълнителни лекарства за него), а в края на 3 месец холестерола вече е 5.9 Аз съм с три последователни мозъчни инсулта (имам скенер). В резултата на тях аз влачех левия си крак и с лявата си ръка трудно се обслужвах. Сега се движа добре и с ръката се обслужвам добре. Имах и главоболие – мигрена – забравих я.
Най фрапиращия резултат, който се получи с мен е следния: зная, че имам прегъната жлъчка, но скоро не съм се преглеждала на ехограф и затова не знаех, че имам камъни в жлъчката. В края на втория месец аз получих гадене и виене на свят, загуба напълно на апетита. След 4-5 дни гладуване аз изкарах от жлъчката си много камъни. Големината им беше от житено зърно до царевично.
Гр. Лясковец 5140
Ул.”Цани Ганчев” №24 А
Николина Кьосева
Тел. 0619 2 20 79

Миналата година научих за капките Цитросепт и започнах да ги пия като вземах 3Х3 за една седмица, 3Х4 и 3Х5 – общо три седмици. Мъжът ми преболедува от грип и всички, които са около мен. До ден днешен - 16 ІІ дори и хрема не ме е хванала. Болките и тежестта в стомаха ми изчезнаха, а кръвното ми налягане от 90\60, 80\60 стана 120\80, а съм на 62г.
Взех още 10 мл. и за съпруга ми. Той има псориазис. Освен на коленете и лактите му излезе и около очите. Започнах да му давам 3Х5 една седмица и продължих с 3Х8 за да му ги давам по дълго време. Почти изчезнаха от очите му, но останалите места трябва и да се мажат.
Гр. Варна кв.
“Галата”
ул. “Капитан І-ви ранг Георги Купов” №39
Мария Иванова
тел. 052 74 24 34

Благодаря Ви за тези чудни капки, които ме спасиха от грипа. Пия ги втори месец и се чувствам много добре. Хипертоник съм, пия и хапчета за високо кръвно, но ги намалих, защото като пия Цитросепт кръвното ми се нормализира и нямам това главоболие, което имах преди. В момента лекувам и гъбички по ноктите и вярвам, че тези капки ще ги унищожат. Това са капки - убиец на болести!
гр. Долна Оряховица 5130
Марин Н. Бакалов на 68г.
ул. “Ал. Стамболийски” №16 гр.

Много съм доволна от Цитросепт! Ползвам го за силна кашлица – на сина ми му мина от няколко чаши с по 10 капки.
С поздрав:
Милка Спасова Недялкова
Гр. Враца
ул. “ Христо Ботев”33 вх.”Б”ап.19
тел.092 62 51 59

Искам да споделя с радост как разреших един кожно-козметичен проблем с помощта на Цитросепт. По шията и деколтето имах малки кафеникави израстъчета, които ми създаваха козметичен проблем. Дерматолог ме консултира, че отстраняването може да стане чрез криотерапия (течен азот). Реших да използвам Цитросепта като третирах проблемните места ежедневно 2-3 пъти с не разреден екстракт. Процедурата правих в продължение на 10 дни. Преди третиране преди третиране намазвах здравата кожа с унгвент Zinci 10%, за да не се дразни и зачервява околната кожа. Голямо беше учудването, когато израстъчетата се изсушиха и се отрониха от кожата, все едно, че никога не ги е имало! Много съм доволна от ефекта. Държа да отбележа, че в същото време приемах и вътрешно разреден екстракт, от което имах задоволителен резултат и за някои мои храносмилателни смущения.
Гр. Пловдив 2003
Ул.”Анри Барбюс” №8
София Иванова Якова (магистър фармацевт)
д.тел. 651240

Използвах Цитросепт за лечение на венците, за болно гърло, кашлица, афти на устата и езика. Давам го на цялото семейство и наистина се чувстваме чудесно!
Гр. София 1574
Общ. “Слатина”
кв. “Хр. Смирненски”
Бл. 5 вх.”Б” ет. 6 ап. 36
Светослава Николова
Дом. 870 34 66
Сл. 952 12 05


След 6 годишно боледуване се радвам отново на живота!
Работих в ОББ банка 17 г. В следствие на непрекъснатото стоене на стол костната ми система се измени и аз се превърнах в инвалид – по-точно не можех да движа нормално левия си крак, което оказваше дисбаланс върху цялото ми тяло. Загубих работата си и се затворих вкъщи с нещастието да си физически по-различна от мнозинството.
Стъпка по стъпка съм обиколила много болници, но ефект никакъв.
Най-после чудото в моя живот се случи: след като изпих 2 малки опаковки Цитросепт в мен нахлу една жизненост, кракът ми възвърна нормални реакции при ходене и аз сега се чувствам отлично! Ходя добре и се надявам да започна работа. Чрез вас аз съм щастлива!
Гр. Ботевград 2140
Обл. Софийска
ЖК “Васил Левски” бл. 43 вх. “Б” ет. ІV ап. 11
Росица Йонкова Йорданова
Тел. 0723 51 76 (съседи)

Д-р Христов,
Нямам думи да опиша благодарността си към създателите и разпространителите на Цитросепт. Едва ли можете да си представите, какво е усещането след като те е боляло 20 години, сега да нямаш никакви болки. И това благодарение на Цитросепт. Още на третия ден артритните ми болки намаляха, а в последствие изчезнаха.
Съпругът ми започна лечение на стомашно-чревните си проблеми и сега е много доволен. Затова се хвалим и сме препоръчали Цитросепт поне на 50 човека! Само не ми е ясно защо в упътването се предупреждава: “тези които пият лекарства за сърце и високо кръвно налягане да не пият Цитросепт” защо наистина?
Благодаря ви бъдете живи и здрави! 27-02-04 гр. Русе
Маргарита Николаева Петрова
Бл. “Потсдам – 2” вх. “В” п.к. 18
Гр. Русе 7005
Тел. 082455190

Много бях чела за многообразния лечебен ефект на Цитросепт. Накрая и аз реших да опитам. Бях прекарала тежък грип с последваща бронохопневмония. За спомен ми остана един хроничен бронхит с ужасна кашлица, която с нищо не победих. И ето Цитросепт постигна невъзможното. Тази година той не позволи да се разболея от грип и изпрати в миналото тягостната кашлица!
С уважение:
Йорданка Георгиева Долненчева
Бул. “Ал. Стамболийски” №24 ет. 5 ап. 75
гр. Пловдив
тел. 032 77-57-48

...купих си една малка опаковка Цитросепт от 10 мл. когато вече “ножа беше опрял до кокала” и ето ви ефектите:
1. носна полипоза, алергичен синуит – 6 операции на полипи – секретите силно намаляха, обема на полипите намаля – почти се свиха;
2. хроничен бронхит, бронхоектазии, емфизем със страхотна кашлица и много секрети – кашлицата спря, а секретите видимо пробеляха и намаляха;
3. бяло течение – цитонамазка с много левкоцити (++) и трихомони. Доктора ми предписа Трихомонацид – свещички и таблетки. След курса на лечение намаля, но не спря. Цитросепта го довърши. Не съм правила нови цитонамазки, но и няма смисъл, защото течението се възобнови със същата сила. Ако имах пари да си купя още една голяма опаковка, сигурно всичко щеше да бъде ликвидирано. Знаете, че тези заболявания хронифицират и трудно се лекуват. Изпила съм тонове антибиотици от всички видове (прекарала съм десетина бронхопневмонии), но никога не можах да постигна резултата на Цитросепт!
02-03-04 с. Мърчаево
София 1696
с. Мърчаево
ул. “Приморско”№3
Донка Шуманова

Аз съм възпитател в дома за сираци в гр. Добрич. През април миналата година си купих 50 мл. Цитросепт. Пих го в продължение на три месеца, задуха ми изчезна (получих го от лекарствата), имах и влагалищни гъбички – и те изчезнаха. През юли баща ми беше припаднал на улицата, беше много зле, за това не можахме да го заведем на лекар – виеше му се много свят. Личния лекар отказа да дойде, под предлог, че трябва да му се направят изследвания в поликлиниката. Няколко дена пробвахме с Аналгин и Валидол, но подобрение нямаше. Реших да пробвам с Цитросепт, дадох му 4 капки в чаена чаша с вода, след 2 минути той каза, че му е светнало, че се чувства много добре, честно ви казвам, бях изумена! След като се почувства по-добре отиде на лекар, изписаха му лекарства, но от тях му стана по-зле, затова спря да ги приема и започна да пие само Цитросепт, вече около месец и се чувства много добре, въпреки че от време на време (рядко) се опитва да му се вие свят, но не с тази сила както в началото.
В момента цялото семейство го пием и сме щастливи, че го имаме! Искрено ви благодарим, че ни показахте пътя към малкото слънце!
гр. Добрич 9300
ул. “Вардар” бл. 77 ет.2 ап. 3
Миглена Михайлова (31 г.)
тел. 058 3 78 76

Уважаеми д-р Христов,
Благодаря на вас и на всички, благодарение на които можем да ползваме това ЧУДО Цитросепт. Въпреки че се занимавам с литература много рядко употребявам думата “чудо”, но в случая тя е най-подходяща. За мен резултатите от тези капки са изключителни. От 1993 г. съм с лупус, синдром на Сьогрен, ревматоиден полиартрит, нефропатия лупоза, анемия секундария. А от две години – признаци на Рейно. Лекувах се постоянно с Метилпреднизолон между 6 и 60 мг дневно, а в периоди на кризи – пулсово с десетократно по-голямо количество Урбазон. Към това 2Х1 тб. Имуран. Заради увредения стомах – Ранитидин. Плюс всички възможни мазила за ставите. Но ремисиите ставах все по-кратки, а кризите по-дълги. Живеех с постоянен болков фон и все по-чести кризи. Ставите – зачервени и оточни, болящи. И все някоя част – ръка (пръсти, лакът, рамо), крак – (пръсти, глезен, коляно, тазобедрена става) не бяха в движение. Сядах с вик, ставах със седалището нагоре, за да не натоварвам коленете. Сутрин се търкалях по 30 минути в леглото, защото нямах опора, за да стана. Слагах си по 2-3 инжекции Трамал – за малко отдих. Признавам си, че много плач изплаках. Живеем сами с 11 годишната ми дъщеря и се налагаше тя да ме мие и облича доста често. Да не говорим за домакинството. В това, което пиша няма и грам преувеличение. Правя го за да кажа на немалкото страдащи, че има надежда и тя е “Цитросепт”. След като това лято 2 пъти по 20 дни бях в болница, напълно се отчаях. От месец октомври 2003 г. за да зарастнат счупени пръсти намалих кортизона до 1 таблетка. И включих Цитросепт. Продължавам и до днес. От месец ноември не съм имала болки по ставите, отоци, зачервяване. А сега като зарастнаха пръстите на крака ми тичам заедно с дъщеря ми. Забравих болките в стомаха. Не слагам вече редовните преди изкуствени сълзи. Имам нормално ослюнчване в устата, няма го жестокото парене. Вече не пия лекарства за разширените вени – а съм прекарала два тромбофлебита. Сега като описвам всичко, виждам колко много са основанията да нарека Цитросепт – чудо. Твърдя, че това, което пише в проспекта – е истина: за гъбъчки по ноктите, за грипни състояния – проверих на себе си. Благодаря, че с Цитросепт ме спасихте от болката и отчаянието.
Лилия Чеева
4004 гр. Пловдив
ул. “Македония” 52 “а”
Лилия Георгиева Чеева
Тел. 76 74 35

На 64 години съм с диабет тип ІІ на две таблетки манинил дневно. Изпих една опаковка Цитросепт от 10 мл. и сега продължавам с втората. Вземам 3Х5 капки дневно. След 10 дни от приемането на Цитросепт кръвната ми захар се нормализира и намалих манинила на 1 таблетка дневно. Консумирам всякакви плодове, но най-много грозде и сливи, тъй като от тях имам най-много в градината. Кръвната захар ми е най-много 7-8 два часа след храна. За първи път консумирам толкова много забранени плодове и да съм в норма! И болките в краката чувствително ми намаляха, само не мога да си обясня, как тези толкова малки капчици има такъв голям ефект?
С. Крислово пк 4148
Обл. Пловдивска
Елена Петкова Дудинска

Благодаря, че ви има!
С Цитросепт излекувах сина си, който е на 4 годинки. Той имаше ужасни пъпки, които не минаваха с никакви лекарства. Беше известно време и на диета, но пъпките продължаваха да излизат. Тогава чух за Цитросепт и реших да опитам. Още след първия прием престанаха да излизат нови и, а старите постепенно изчезнаха. Наскоро сина ми направи и гнойна ангина. За първи път го излекувах без антибиотик благодарение на тези чудни капки! Препоръчвам ги на всички! Подходящи са и за деца и за възрастни!
Стоянка Владимирова Димитрова
Гр. Каварна 9650
Обл. Добричка
Ул. “25-ти септември” №28

Цитросепт има невероятни лечебни свойства. Случайно попаднах на него, но той вече е и моята аптечка и аптечката на децата и внучетата ми. Препоръчвам го горещо на всички, които все още не го познават!
Виолета Димитрова
Гр. Велико Търново
Ул. “Мармарлийска” 24 “Б”
Тел. 2 86 07

Намерих лек за моето заболяване – хроничен синузит – с тези уникални капки Цитросепт! От 15 години имам това страдание, чувствам се ужасно, особено в рисковите сезони – пролет и есен, постоянно с антибиотици, капки за нос, а главоболието беше нетърпимо! Не мога да повярвам, че за 10 дни този екстракт ми помогна, невероятен е!
С уважение:
Тонка Йорданова
ул. “ В. Априлов” № 46 вх. 4 ап. 82
гр. Шумен 9700
тел. 5 19 07

След като научихме за Цитросепт купихме на дядо, който е астматик и макар че времето е мъгливо, дядо вече няма пристъпи.
Анета Боянова Боянова 12 г.
Дядо има внук напет
той му купи Цитросепт.
От лекарството щом пи
астмата го облекчи
Гр. Сливен
Пк 8800
Ул. “ Щросмайер” №63
Тел. 044 808385

Казвам се Ивелина Димитрова, на 15 години от град Варна. Пиша ви защото вече може би от 5 години имам акне. Пробвала съм какви ли не рецепти, всякаква маркова козметика, но ефекта беше само временен. Когато майка ми купи Цитросепт си помислих, че това е поредното лекарство, което няма да помогне. Но ето че за няколко дена лицето ми се изчисти. Много съм доволна. Но Цитросепт не ми помогна само за това. Бях хремава и кашлях вече трета или четвърта седмица. Пих Цитросепт и за два-три дена оздравях напълно.
Ивелина Недкова Димитрова
ЖК “Възраждане” бл. 33, ет 4, ап. 19
гр. Варна
Аватар
Ivaylo
 
Мнения: 346
Регистриран на: 14 Мар 2011, 22:21
Местоположение: в нищото

Re: Отзиви за Цитросепт - природен антибиотик

Мнениеот Djurata » 28 Дек 2011, 22:37

Че и за гъбички по ноктите ли става Цитросепт :roll:
Djurata
 
Мнения: 19
Регистриран на: 18 Апр 2011, 16:12

Re: Отзиви за Цитросепт - природен антибиотик

Мнениеот micky » 02 Яну 2012, 10:38

Ами да показано е с противомикробно действие - унищожава бактерии, вируси, гъбички, паразити, плесени.
micky
 
Мнения: 108
Регистриран на: 20 Сеп 2011, 08:48

Re: Отзиви за Цитросепт - природен антибиотик

Мнениеот pasta » 08 Яну 2012, 00:27

След това , което прочетох мисля и аз да пробвам Цитросепт.
pasta
 
Мнения: 142
Регистриран на: 09 Дек 2011, 11:37


Назад към Хранителни добавки и биопродукти

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта

cron