Витамини и минерали, диетични и други храни - всичко, което допринася за добрия външен вид и перфектно здраве.
29 Ное 2011, 12:12
Някога на пазара се предлагаше еднин такъв стимулатор за "уморени шофъори" комфит гуарана в една елипсовидна ,метална кутийка.Дали може да се намери още?Или нещо подобно?
29 Ное 2011, 15:30
Не знам дали ги има още. Но име едни капсули на БИО ФИТ ГУАРАНА, които имат такова действие. Мисля че е същото.
14 Мар 2013, 13:42
Пробвай това - PRIMAFORCE Caffeine 90 tabs. Аз съм ги пил и наистина дават много енергия и бодрост (работя нощни смени).
02 Юли 2015, 10:01
Radoslav88 написа:Пробвай това - PRIMAFORCE Caffeine 90 tabs. Аз съм ги пил и наистина дават много енергия и бодрост (работя нощни смени).
Абе луд ли си тези са някакви супер вредни има далеч по-безопасни продукти
02 Юли 2015, 12:39
nushi.kisyova написа:Radoslav88 написа:Пробвай това - PRIMAFORCE Caffeine 90 tabs. Аз съм ги пил и наистина дават много енергия и бодрост (работя нощни смени).
Абе луд ли си тези са някакви супер вредни има далеч по-безопасни продукти

Няма енергийни напитки, които да са безопасни, не се заблуждавайте

Патила съм лошо от тях!
21 Авг 2015, 15:43
Последният път, когато ми се наложи да имам повече енергия си взех две сашета Стимол и съм много доволна

Не зная дали само на мен така ми е подействал, но се чувствах много жизнена и бодра
11 Яну 2017, 15:48
Напитки не съм виждала, но има техен еквивалент - вафли с гуарана, на които пише, че не трябва да се ядат от деца и бременни, но ги продават точно на деца.
12 Яну 2017, 14:46
Те и енергийните напитки ги продават на деца, макар и да не трябва. Както и опасните им комбинации с алкохол, които са толкова популярни, а не бива да се смесват. Гуараната знам, че тонизира и ободрява като силна доза кафе, за това е важно да се спазват точно указанията на продуктите с нея.
12 Яну 2017, 15:36
Гуарана, не гуарана, шофьорът няма какво да разчита на такива напитки. Щом е изморен, не трябва да кара в такова състояние.
16 Яну 2017, 12:24
И аз мисля, че шофьорите не трябва да разчитат на това да ги събуди, ако са наистина изморени. Даже в желанието си да са още по-бодри, може да прекалят, което пък ще ги направи нервни.