Витамини и минерали, диетични и други храни - всичко, което допринася за добрия външен вид и перфектно здраве.
Правила на форума
Добави отговор

Гуарана - стимулатор за уморени шофьори в метални кутийки

29 Ное 2011, 12:12

Някога на пазара се предлагаше еднин такъв стимулатор за "уморени шофъори" комфит гуарана в една елипсовидна ,метална кутийка.Дали може да се намери още?Или нещо подобно?

Re: Гуарана.

29 Ное 2011, 15:30

Не знам дали ги има още. Но име едни капсули на БИО ФИТ ГУАРАНА, които имат такова действие. Мисля че е същото.

Re: Гуарана - стимулатор за уморени шофьори в метални кутийк

14 Мар 2013, 13:42

Пробвай това - PRIMAFORCE Caffeine 90 tabs. Аз съм ги пил и наистина дават много енергия и бодрост (работя нощни смени).

02 Юли 2015, 10:01

Radoslav88 написа:Пробвай това - PRIMAFORCE Caffeine 90 tabs. Аз съм ги пил и наистина дават много енергия и бодрост (работя нощни смени).

Абе луд ли си тези са някакви супер вредни има далеч по-безопасни продукти :idea:

02 Юли 2015, 12:39

nushi.kisyova написа:
Radoslav88 написа:Пробвай това - PRIMAFORCE Caffeine 90 tabs. Аз съм ги пил и наистина дават много енергия и бодрост (работя нощни смени).

Абе луд ли си тези са някакви супер вредни има далеч по-безопасни продукти :idea:

Няма енергийни напитки, които да са безопасни, не се заблуждавайте :idea: :evil: Патила съм лошо от тях! :evil:

Re: Гуарана - стимулатор за уморени шофьори в метални кутийки

21 Авг 2015, 15:43

Последният път, когато ми се наложи да имам повече енергия си взех две сашета Стимол и съм много доволна :idea: Не зная дали само на мен така ми е подействал, но се чувствах много жизнена и бодра :)

11 Яну 2017, 15:48

Напитки не съм виждала, но има техен еквивалент - вафли с гуарана, на които пише, че не трябва да се ядат от деца и бременни, но ги продават точно на деца.

12 Яну 2017, 14:46

Те и енергийните напитки ги продават на деца, макар и да не трябва. Както и опасните им комбинации с алкохол, които са толкова популярни, а не бива да се смесват. Гуараната знам, че тонизира и ободрява като силна доза кафе, за това е важно да се спазват точно указанията на продуктите с нея.

12 Яну 2017, 15:36

Гуарана, не гуарана, шофьорът няма какво да разчита на такива напитки. Щом е изморен, не трябва да кара в такова състояние.

16 Яну 2017, 12:24

И аз мисля, че шофьорите не трябва да разчитат на това да ги събуди, ако са наистина изморени. Даже в желанието си да са още по-бодри, може да прекалят, което пък ще ги направи нервни.
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2