Интегративна онкология - имате ли мнение, какво представлява това?

Интегративна онкология - имате ли мнение, какво представлява това?

Мнениеот Kati.Miteva » 29 Май 2018, 12:34

Здравейте, интересувам се от новости в областта на лечение на онкологични заболявания. Попаднах на информация за едно ново направление в медицината, наричащо се, интегративна онкология.
Моля споделете вашето мнение и впечатления от тази нова методика.
Kati.Miteva
 
Мнения: 1
Регистриран на: 29 Май 2018, 10:49

Re: Интегративна онкология - имате ли мнение, какво представлява това?

Мнениеот Vili_30 » 04 Юни 2018, 11:19

Мои близки, се лекуват в МЦ,, Интегративна медицина“, където се използват алтернативни методи за лечение както на онкологични заболявания, така и на хронични заболявания. Моите близки са с онкологично заболяване. Решили , че трябва да потърсят алтернативен метод за лечение. Записали час за консултация. След консултация и направени изследвания на тях е предложено програма за комплексно лечение, в която са включени озонотерапия, диетотерапия, прием на хранителни добавки, инфузионни терапии. Също така разбрах от тях, че се прилага и лечение с високи дози витамин С, който е жизнено важен за доброто здраве, здравословния начин на живот и може да помогне в борбата с рака. Неговата заслуга е в блокирането на канцерогенните образувания. Той играе ролята на антиоксидант и е важен микроелемент за човешкия организъм. Разбира се никога резултатите не идват лесно и бързо при тази болест. При всяка болест има лечение, стига да има вяра, воля и постоянство. Трябва да бадем съпричастни към лечебния процес, да се промени начина и стила на живот и хранене, за да се постигнат успехи.Моите съвети към всички пациенти с онкологични заболявания е да се търсят всевъзможни начини и информация с надеждата да открият спасение и борбата за това заболяване да бъде комплексна . Впечатлена съм от работата и методите, които се използват в медицинския център. Заедно с общите усилия на лекари и сестри, с вярата и волята постигнаха невероятни резултати от лечението. Благодарение на това алтернативно лечение, тръгна на работа.
Vili_30
 
Мнения: 1
Регистриран на: 04 Юни 2018, 11:09

Re: Интегративна онкология - имате ли мнение, какво представлява това?

Мнениеот niko_s » 04 Юни 2018, 18:02

Здравейте,моя близка се лекува в медицински център Интегративна медицина в София и постигна невероятни резултати.Ето и нейния отзив,успех на всички в нелеката борба.

Преди година и половина започнах лечение в клиниката по „Интегративна медицина“ на д-р Дамянов в гр. София. Аз имам рак на дясна млечна жлеза и метастази в костите. В началото бях в много тежко състояние – имах много силни болки в кръста, не можех да ходя и да се обслужвам сама. С усилията на лекарите, както и с воля,вяра и постоянство от моя страна постигнахме невероятни резултати – сега нямам нужда от придружител, мога да ходя сама, да шофирам и да изпълнявам домашните си задължения. Същото показа и контролният ПЕТ скенер – няма ги увеличените лимфни възли, а в костите няма активност на заболяването.
Разбира се резултатите не дойдоха лесно и бързо. Наложи се да променя много неща в живота си. Всичко стана различно - диета, имунотерапия, хранителни добавки и кофеинови клизми.
Моите съвети към всички пациенти с онкологични заболявания са следните:

Информирайте се възможностите, които предлага както стандартната, така и интегративната онкология
http://www.integramed.org/интегративна-медицина/конвенционална- онкология/.
https://www.youtube.com/watch?v=T26iZ0-jrvA
Какви са страничните ефекти от двата вида на лечение.
Участвайте активно с лечебния процес.
И моля Ви хора, не очаквайте чудеса за седмица или месец, все пак не се лекувате от грип или настинка. Иска се вяра, съпричастност към лечебния процес, при нужда коренна промяна на начина на живот и хранене.
Аз и моето семейство благодарим от сърце на екипа на клиниката. Благодаря за подкрепата, за топлото отношение и за вярата, която ми вдъхнахте.
…И това е най-малкото, което мога да кажа.
С уважение: М.К.
niko_s
 
Мнения: 1
Регистриран на: 04 Юни 2018, 17:55

Re: Интегративна онкология - имате ли мнение, какво представлява това?

Мнениеот Ivi.G » 15 Юни 2018, 10:08

Попаднах на тази статия относно Интегративната медицина-

http://medicaltime.bg/%D0%9D%D0%BE%D0%B ... 1%81!/n467
Ivi.G
 
Мнения: 1
Регистриран на: 29 Май 2018, 09:21


Назад към Мнения и въпроси на читатели, свързани с Алтернативна, холистична медицина и лечебно хранене

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта